JBL Manado- co sądzicie o tym podłożu??? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

JBL Manado- co sądzicie o tym podłożu???

Liczba wyświetleń: 1119·Odpowiedzi: 1
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
co sądzicie o tym podłożu???

tomekgrochu
Ranga: Początkujący

Brnapisz Bielawa-aktualnie N.Ireland

22 sty 2011, 18:58   (#2)  

Witam :wink: poszukaj na forum juz troszke o tym bylo mowione, tu masz linka do jednego z tych tematow https://roslinyakwariowe.pl/forum/viewto ... do&start=0
POZDRAWIAM

Brnapisz
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Bielawa-aktualnie N.Ireland

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

jbl-proscape-plant-soil.jpg

Batalia podłoży aktywnych - JBL ProScape Plant Soil

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2944
jbl-proscape-plant-soil.jpg Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże...
podloze-jbl-manado.jpg

Batalia podłoży aktywnych - JBL Manado

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1446
podloze-jbl-manado.jpg Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże króc...
IMG_20220222_133212.jpg

[54l] Zakładanie akwarium na podłożu aktywnym

wixa w Podłoże · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8731
Witam, mam kilka pytań odnośnie podłoża aktywanego Najpierw krótki opis mojego akwarium -wymiary 60x30x30 -oswietlenie Aquael Sunny LED 2x10W -filtr kubełkowy nie znam nazwy ale to będzie raczej SunSu...
3DEE11E9-98D9-462C-9FAA-3592D6A6C72F.jpeg

JBL Manado+AquaBasis

Hajtaler w Podłoże · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 7373
Witam dzięki za przyjęcie. A wiec jestem w trakcie zakładania pierwszego zbiornika roślinnego, przedtem miałem kilka zbiorników morskich. Mam pytanie czy taki zestaw jako podłoże się nada do zbiornika...
IMG_20211218_161918.jpg

Manado dark i dziwne plamy

Kulfon w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2961
Dzień dobry. Szukam i znaleźć nie mogę nikt nie potrafi powiedzieć co to jest. Podłoże manado dark nie mylić z zupełnie innym brązowym. Pod spodem aquabasic zasypany. Akwarium miesiąc czasu Pojawiły...

Początki akwarium na podłożu aktywnym

szkot w Podłoże · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6064
Dzień dobry Ostatnio zdawałem już kilka pytań odnośnie mojego akwarium. Czy akwarium na podłożu aktywnym przez pierwsze miesiące może sprawiać trudności w hodowli epifitow? Czy istnieje w ogóle tak...

Co sądzidzicie o podłożu manado firmy JBL.

girzol w Podłoże · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 12578
Witam Tak jak w temacie kupiłem ostatnio okazyjnie na allegro w/w podłoże ale teraz się wacham czy zrobiłem dobrze.

JBL Sansibar

Aras21 w Podłoże · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5713
Dzień dobry, poszukuje od pewnego okresu czasu informacji dotyczącej podłoża JBL Sansibar Dark / Black https://sklep.roslinyakwariowe.pl/piasek-sansibar-black-0205mm-10kg-czarny-p-23469.html Konkret...

JBL Manado dark i JBL aquabasis plus

leszek w Podłoże · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6436
Koledzy czy jest sens stawiać baniak na tym podłożu w założeniu ma to być coś w stylu LT? Akwarium - Aquael Aspect 80 (80x35x40) Oświetlenie led - 2x16w sunny 1x16w plant Filtr - JBL e902 Grzałka - A...

Start na podłożu Aquasubstrate 2+

dewes w Podłoże · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 21766
Witam. OPIS ZBIORNIKA: 80dł.x35szer.x50wys. Oświetlenie belka-6x24W T5 Co2-butla wysokociśnieniowa gaz rozprowadzany za pomocą spieka cer.50mm 24h/dobę. Filtracja Kubeł HW-402B Roślinność:(zasadzona ...

Statystyki

Ten temat przegląda 269 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571000
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: kamil_wind

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 269 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.