Odmulacz chemiczny - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Odmulacz chemiczny

Liczba wyświetleń: 723·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

12 sty 2011, 23:00 Odmulacz chemiczny  (#1)  

Witam!
Czy ktoś używał Micro Lift GRAVEL & SUBSTRATE CLEANER? Jest to preparat przyspieszający rozkład cząstek organicznych.

khermor
Ranga: Początkujący

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
jedrek1911 Kraków

13 sty 2011, 10:30   (#2)  

O ile dobrze pamiętam był już wątek na podobny temta, poszperaj w archiwum.

Pozdrawiam
Jedrek

jedrek1911
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: Kraków

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Odmulacz Juwel AquaClean 2.0

Piotr Baszucki w Sprzątanie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3119
Juwel wypuścił dziś filmik z prezentacją swojego odmulacza. Sprawdź opis i cenę w sklepie
PA300002.JPG

Chcę kupić porządny odmulacz

marlowe w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3377
Odmulaczy za 7 zł uzbierałem już trochę i powiem szczerze, nie sprawdzają się zupełnie u mnie. Syfu ostatnio się zbiera u mnie i chciałbym to zebrać jakims odmulaczem z różnymi końcówkami. Tzn wąskie ...

Odmulacz bateryjny Eheim - za słaba moc

vundo w Sprzątanie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2137
Czy ktoś posiada ten odmulacz? Jeśli tak, to czy trzeba jakoś umiejętnie go wkładać do wody albo cokolwiek robić żeby naprawdę działał?! Bo kupiłem go miesiąc temu w RA, wsadziłem od razu do akwarium ...

Odmulacz 60 cm

mariop3 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1505
Witam. Chciałbym kupić odmulacz w kształcie trójkąta o długości 60 cm, jednak nie wiem czy się taki sprawdzi i czy będzie dobrze działał. Ma ktoś z Was taki, jak się sprawdza. Warto go kupić. Pozdraw...

[DIY] Odmulacz akwariowy

wojtekszu87 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3508
chce pokazać odmulacz własnej roboty z filtra wew. chińczyka i przerobionego odmulacza http://allegro.pl/listing.php/search?string=HJ-922+950+L%2FH&category=90099&country=1 , http://allegro.pl...

Odmulacz Tetra

Adi2050 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2280
Witam. Mam do was pytanie. Czym rura ssąca w odmulaczu Tetra Gc30 jest takich samych rozmiarów jak w tetra tec Gc40? Ponieważ nie wiem jaki odmulacz wybrać do 82l. akwarium. a zależy mi aby w miare...

Odmulacz bateryjny - prośba o ocenę jeśli ktoś używa takiego

Tusia w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2485
Znalazłam taką ofertę : http://www.allegro.pl/item312670595_odmulacz_bateryjny_super_odkurzacz_do_dna_gratisy.html a że jestem w potrzebie to mam ochotę kupić jakiś odkurzacz ale taki bez odsysania...

Podanie o skład chemiczny wody

adrianolkusz w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 999
Czy ktoś z Was drodzy forumowicze spotkał się z taką sytuacją że w PWiK chcąc dowiedzieć się o skład chemiczny został poinformowany że taka informacja może być odpłatna? U mnie w Olkuszu taką informa...

Jaki odmulacz

rmj w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1212
Hej Jaki kupic odmulacz do akwariumu 200l Podajcie firme badz stronke na ktorej mozna kupic taki odmulacz

Balagan chemiczny w akwarium

Tony H w Nawożenie · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 5085
Witajcie! Nie wiem jak opisac swoja sytuacje w akwa, bo jest jak dla mnie maksymalnie zakrecona. Opis zajmie wiec duzo czasu :( i miejsca. Parametry akwa: 300l H2O SA, 60cm glebokosci :(, ok 130W +...

Statystyki

Ten temat przegląda 693 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 693 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.