Ładna kostka, mam zamiar niedlugo postawic podobna Zdjęcie też fajne, a gdybyś jeszcze wyciął je tak zeby nie było widać spojeń i przestrzeni nad tafla wody to byłoby jeszcze lepsze Do tego przesłona ustawiona na małą wartość co sprawiło, że trawki są ostre a reszta rozmazana, sprawia, że zbiorniczek wydaje się głębszy niż jest. No jednym zdaniem, podoba mi sie.
ko_wal25 w Akwaria· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8509
Witam serdecznie,
Pragnę przedstawić moje akwarium, którego aranżacja powstała zupełnie przypadkowo a mianowicie po zakupie grupy roślin od kilku różnych osób umieszczałem je losowo i tymczasowo jed...
MichalGDA w Akwaria· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 6881
[Oryginalny post z 9 Marca zginął dzięki awarii OVH - wrzucam go teraz jeszcze raz]
Wymiary w cm:
dł: 207cm x 50cm x h 63cm (woda do 55cm - zamalowany 8 cm z góry pełni rolę pokrywy).
Wewnątrz komi...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 12659
Dawno nie używałem w swoich aranżacjach korzeni . Zatem postanowiłem, że nowy projekt będzie w stylu Mizube .
Jako podłoża zastosowałem żwirek oraz Amazonie. Zbiornik oświetlać będzie Aquael Leddy S...
Szymon871 w Akwaria· Odpowiedzi: 72 · Wyświetlenia: 19028
Cześć wszystkim.
Chce Wam przedstawić moja małą kosteczkę która niespodziewanie odnowiła moje akwarystyczne hobby (otrzymałem ją W "prezencie")
Kilka faktów:
-18l
-Oświetlenie 2x6.5W Led...
dziegma w Akwaria· Odpowiedzi: 45 · Wyświetlenia: 15595
081AFCB8-35C9-44BD-85D4-2A57ABED0DF1.jpeg
5B723FD3-6669-4C58-873A-12DF1A9FD94C.jpeg
Po kilku latach z Malawi i praktycznie brakiem roślin w akwarium, tym razem akwarium w stylu bonsai tree.
Pla...
Brajanero w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4688
Kostka 25x25x25 cm
Dekoracje ;Grey Mountain Stone
Podłoże ;Żwirek reczny
Rośliny; Cladophora (gałęzatka)
Ze zwierzątek planuje BLOOD MARY.
Zobaczyłem podobną kostkę na forum i stwierdziłem że muszę m...
lebson w Akwaria· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5938
Witam
Projekt powstawał w głowie przez kilka miesięcy zawsze inspirowały mnie nano akwaria więc postanowiłem postawić 2 kosteczki u siebie i stworzyć idealny świat dla moich bojowników :)
Start 1-1...
MichalGDA w Akwaria· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4890
Witam,
To moje pierwsze własne akwarium (nie licząc krótkiej przygody 15 lat temu).
W założeniu miało być Low tech a'la Diana Walstad na ziemi ogrodowej. Z kilku różnych przyczyn wyszedł trochę misz m...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 273 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej