Apistogramma panduro i ramirezy w 112 L ? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Apistogramma panduro i ramirezy w 112 L ?

Liczba wyświetleń: 1203·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam. Mam pytanko drodzy akwaryści . Otóż zakładam nowe akwarium 112l 80x40x35h
chciałbym trzymać w nim Apistogramma panduro i ramirezki . Jak myślicie czy nie będą ze sobą walczyć ? Jeśli mogę to ile ich trzymać . W akwarium na pewno będą 2-4 zbrojniki Niebieskie. Pozdrawiam Grzegorz

grecki
Ranga: Poznaje temat

Roballo Czeladź

16 gru 2010, 20:56 rybki  (#2)  

Witaj kolego,
myślę, że takie pytanie powinieneś zadać na forum apisto tam uzyskasz informacje od specjalistów :)
Pozdrawiam Roballo :)

Roballo
Ranga: Początkujący

Miasto: Czeladź

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Obsada 112 stki ?

nowicjusz112 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 6821
Witam Poprosił bym was o dobranie ilości i oczywiście , jakie rybki do tego zbiornika i do tych parametrów wody GH 15 , KH 10 , PH 7,5 taka woda w zbiorniku Nie będę używał RO Prosił bym o dobrani...

Ramirezy

paker_1983 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2022
Witam,potrzeboje pomocy. Mam Ramirezy 6 szt. czy moge trzymac razem krewetki [emoji780][emoji780][emoji780]

Obsada do 112 litrów

pbar2 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1684
Witam Co sądzicie o takiej obsadzie do 112 litrów. W tej chwili posiadam: 8 - neonów innesa 1 - mieczyk samiec 2 gupiki 2 - otoski 3 - skalary Chciałbym dorzucić: 1 - mieczyk samica 2 - molinezje 3 ...

[112] Obsada

skrzatekMK w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2247
Cześć, Chciałbym zmienić obsadę rybną w swoim akwa. Aktualnie pływa para prętników karłowatych oraz krewetki Red Cherry i Amano. Parametry akwa: 112l, pH – 6,5; gH – 7, kH – 5, dużo roślin (jak podros...

Ramirezy coś nie chca za dlugo żyć...

forman2 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2498
Wątek pod tytułem "identyfikacja chorób ryb" coś za bardzo nie hula, wiec pisze extra. Ramirezy od samego początku posiadania, po jakimś czasie dopada choróbsko. Oko zaczyna odstawać (jednos...

Ramirezy - problem z pielęgnacją w akwarium

Yanosik w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4640
Pomocy Mam zbiornik 120x60x55 rosliny i wszystko inne rosnie na potege, a padaja mi ramirezy (przepiekne rybki) co mam robic aby mi sie uchowaly? Mialem juz cztery pary i zadna nie przezyla dluzej jak...

Ramirezy - płeć

Spasi90 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1515
Witam. Chciałbym się zapytać czy mógłby ktoś mi pomóc w ustaleniu płci Ramirezek? Teoretycznie mam parkę ale nie mam pewności. Z zachowania wynika że akceptują się, praktycznie zewasze pływają razem. ...

Pielęgniczki ramirezy - jak odróżnić płeć?

Dareczek91 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3482
Witam Kupiłem 2 sztuki czy może mi ktoś powiedzieć czy to samiec i samica tak jak stwierdziła Pani w zoologu.

Dobór obsady Blackwater[112]

Ravien w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1983
Witam, za jakiś czas stawiam zbiornik 112l w stylu czarnych wód. Piasek, korzenie, gałązki, liście, szyszki i chyba wsio. Potrzebuję podpowiedzi co do obsady. Nie przepadam gdy w akwarium pływa więcej...

Apistogramma cacatuoides - Pielęgniczka Kakadu

marlowe w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 5647
Pochodzenie Pielęgniczki kakadu pochodzą z Ameryki Południowej. Zamieszkują głównie małe rzeki i strumienie w Peru, Boliwii oraz częściowo w Brazylii. Charakterystyka, płeć i usposobienie Ryba o...

Statystyki

Ten temat przegląda 286 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570938
 •  Liczba wątków: 48796
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.