tak to teraz wyglada dopiero zacząłem nawozic - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

tak to teraz wyglada dopiero zacząłem nawozic

Liczba wyświetleń: 725·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Ostatnio edytowano 26 gru 2010, 15:08 przez traska, łącznie edytowano 1 raz

traska
Ranga: Początkujący

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
sarlight Kraków

09 gru 2010, 23:09   (#2)  

Kilka spraw na początek:
1. W temacie napisałeś "zaczołem", a pisze się "zacząłem"
2. Daj jakieś lepsze zdjęcie (lepsze = z bliska)
3. Nie wiem co mamy Ci powiedzieć ponieważ nie zadałeś żadnego pytania, ani nie prosisz o krytykę akwarium.
4. Z tego co widzę na tym zdjęciu to brakuje chyba trzeciego planu (pierwszego z resztą też, a drugi wymaga dopracowania), ale bez zdjęcia z bliska nic nie można powiedzieć.
5. Chyba nie ten dział. Powinno być raczej w Aranżacja akwarium, chyba, że masz jakieś problemy z tym nawożeniem to wtedy powinien być w dziale Nawożenie

sarlight
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Kraków

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Film Jak prawidłowo nawozić akwarium.

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 924
Hej Stefan wyjaśnia jak prawidłowo nawozić akwarium roślinne. Film po niemiecku.
YouTube

Tak wygląda ławica w akwarium

Totik w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1692
Miłego oglądania &t=&t=
kostka.jpg

Ile Nawozic i jakie Nawozy

guzi75 w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4592
Witam, Mój zestaw Kostka- 31L brutto-30x30x35 netto-pewnie jakieś 25L Światło- Twinstar III 300C 16W 1028 lm świece 7godz akwarium ma 1 miesiąc CO2 TROPICA System Nano na noc zakręcam Filtracja- HW ...
20230308_211743.jpg

Czym nawozić

coolfon1988 w Nawożenie · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 9048
Witam, czym nawozić akwarium z substratem tropica ? Akwarium będzie z dwutlenkiem węgla z butli . I chciałbym wiedzieć również jak nawozić i czym od samego początku ( wiem że potas ) . Tylko potrzebuj...
YouTube

Akwarium z mchami - czy podawać CO2 i nawozić mchy?

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1723
IMG_20220914_163122.jpg

Nawozy Ferka (Balance-N - azot) czy mogę tylko tym nawozić?

pezet40 w Nawożenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4812
Dzień dobry. Proszę o pomoc doświadczonych akwarystów: Stan obecny: Akwarium 125l od 18 miesięcy. Podłoże z ziemi oraz na to źwir czarny. Obsada ryb duża, roślin mało. Nie nawożę niczym. Bardzo dob...

Co jest nie tak?

Łoś w Rośliny · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6120
Witam Pisałem w innym dziale o moim akwarium i oświetleniu. Okazało się tak że mam 2x30 watt led tuby aquastel(plant i power) oraz mam 46 watt belke Fluval Plant 3.0 które ponoć daje około 3000 lumen...

Czy już czas nawozić?

DamianKr w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2064
Witam, Akwarium 360l 120x50x60 działa od 9 dni. Podłoże to lawa wulkaniczna plus substrat Tropica plus żwirek kwarcowy. Świecę lampą Twinstar s-line 92W, full moc przez 6 godzin następnie dwie godzin...

Jak nawozić

wojtekszuminski w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2383
Mam pytanie jak nawozic akwarium z Ca 84. Chodzi mi o mg, k, n, p i fe.

Nowy zbiornik - czy nawozić?

ragrants w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4970
Witam, zalałem nowy zbiornik. Pojemność ok 110l netto, podłoże żwir kwarcowy, filtr kubełkowy, oświetlenie belka na listwach aqua grov. Na start dałem bakterie. Akwarium ma jakiś tydzień i powoli dojr...

Statystyki

Ten temat przegląda 381 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 380 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.