kanał:
Pomysły są, wykonanie fajne. Nie do przejścia obok jest to co stoi poza akwarium, dodatki, bawienie się formą chociażby samej lampki. Zwykłe stalowe rury na gwint ;) czasami książka, czasami c...
rrosi w Filtracja· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2472
Filmik pewnie znany, a na pewno fajny.
Jest tam zastosowana ciekawa rurka wylotowa ze "zintegrowanym" dyfuzorem do CO2. Można to zobaczyć od 1:18.
Bardzo ciekawa konstrukcja.
Widzieliście...
Witam serdecznie
Przeszukując internet natknąłem się na ciekawy pomysł jak zabezpieczyć aranżacjie przed osuwaniem się zbocza np. przed krewetkami, bądź dopóki trawnik nie zgęstnieje.
Dla niecierpli...
FoCuS_PL w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2460
Odpaliłem stronę i w oczy rzucił mi się taki oto wynalazek:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/filtry-zewnetrzne/filtry-zewn-150l/kruger-meier-fluxion-elite-1200-1000l/h-filtr-zewnetrzny-lam...
Aurok w Nawożenie· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 5097
Witam,
Mam pytanie odnosnie PH w moim baniaku, w chwili obecnej jest to w przedziale 7,5-7,8 cos kolo tego badane testami kropelkowymi.
Od tygodnia walcze z tym zeby je zbic na 7,0 +/- . W chwili obe...
MarekG w Technika CO2· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1671
uzywa ktos moze takiego wynalazku jak w zalaczonym zdjeciu ? Planuje do zbiornika dodakowy filtr i reaktor do CO2 ale moze podeprzec rozpuszczanie gazu czyms takim ?
Pozdrawiam
Marek
Statystyki
Ten temat przegląda 340 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571608
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 340 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej