Poczytaj [b]<a href="https://sklep.roslinyakwariowe.pl/kalkulator-podloza.php">tutaj</a></b>, będziesz miał szersze pole manewru gdy się rozeznasz co i jak.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
leon1000 w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 949
Witam, jakiś czas temu odpaliłem akwarium na Biogrunt + żwirek , akwarium żyło ok 2 miesiące, po czym byłem zmuszony je zlikwidować. Biogrunt odzyskałem i wysuszyłem.
Czy taki biagrunt mogę zastosowa...
nixxon w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2383
Witam,
szukalem na forum, ale sie nie doszukalem, wiec zalozylem nowy topic...
Czy podloze biogrunt zdaje egzamin ? Czy lepiej klasc aqua art pod warstwe zwiru....Co polecacie?Czy wogole, wyproduko...
Maksior w Nawożenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4461
Czy jeżeli ziemię doniczkowa przysypie dość gruba warstwą biogruntu to nie będę miał problemów z wodą i glonami??
ziemia-3cm
biogrunt-2cm
żwirek 2-4mm około 1cm
mucha w Nawożenie· Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 26706
Witam
Co sadzicie o stosowaniu kabli grzejnych z różnego rodzaju podłożami (np. biogruntem). Czy dodatkowy ruch wody w podłożu jest w tym przypadku porządany?
A może lepiej położyć taki kabel na...
mucha w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2064
Prosze o informację czy przy zastosowaniu biogruntu Aquabotanique jest wskazane zaszczepienie tego podłoża np. Bactozym'em? Ewentualnie ile kapsułek dla powierzchni dna 150x50. Dziekuje za pomoc.
Statystyki
Ten temat przegląda 307 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571008
• Liczba wątków: 48808
• Użytkownicy: 36935
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej