co to za roślina? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

co to za roślina?

Liczba wyświetleń: 564·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów. Utwórz nowy wątek

22 lis 2010, 20:34 co to za roślina?  (#1)  

witam tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć co to za roślin Obrazek

kubaratan
Ranga: Początkujący

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

hygro-ma.jpg

Hygroryza aristata - roślina pływająca

Piotr Baszucki w Rośliny pływające · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 11187
hygro-ma.jpg POCHODZENIE: Azja południowo – wschodnia OPIS: Roślina pływająca po powierzchni wody z aksamitno-błekitnymi listkami lancetowatego kształtu.Ogonki liściowe pogrubione tworzące pływak...
IMG_0554.jpeg

POMOCY! Mam problem z roslina

akwagucio w Rośliny · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3780
Wracam po 11 latach do akwartstyki i zakupiłem dzisiaj roślinę w ciemno bez nazwy i z dziwnym nalotem. Proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za roślina i czarne kropki na liściach. Pozdrawiam
20241002_200953.jpg

Pomocy! Co to za roślina?

ToPiLoPiX w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1866
Witam. Kupiłem roślinki na all... lokalnie... Pomijam to że dostałem wielkie G zapakowane kilka roślin w jedno pudełko... ale dostalłem też parę roślin których nie zamawiałem. Oto jedna z nich której ...
YouTube

Jaka roślina na drzewko bonsai?

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2182
Cześć Co posadzić (przykleić)na drzewko bonsai - mini pelie czy gałęzatke albo mech. Jeśli mech to jaki gatunek polecacie?
Screenshot_20240529-234316 (1).png

Jaka to roślina akwariowa?

Jozin w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2936
Nie znam się tak za bardzo na roślinach. Pomóżcie mi proszęi dziękuję 🙂
IMG_3451.jpeg

Dlaczego moja roślina bieleje proszę o pomoc

Martino w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2545
Hej, ostatnio borykam się z problemem słabego wzrostu Hemianthus Cube, listy bieleją i roślina znika. Po wsadzeniu sadzonki invitro, po 4 dniach listki robią się białe. Parametry wody po4: 1.9 No3: ...
20230615_191528.jpg

Jaka to roślina?

brunonatura w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2555
Jaka to roślina na pierwszym planie (zielona) 20230615_191528.jpg
roslina1.png

Problem z rośliną prośba o pomoc - prawdopodobne braki

Szymon89 w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1296
Cześć, Na wstępie chciałem się przywitać na forum, do tej pory czytelnik ale sytuacja zmusiła mnie do aktywnego udziału w forum. Mianowicie mam problem z rośliną (niestety nie pamiętam jej nazwy). Na ...

Roslina na trawnik

David_90 w Rośliny · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1566
Witam taki problem a zarazem poradę jaka rosline polecacie na trawnik Posiadam Eleocharis parvula ale moim kosiarką co im nie pasuje i codziennie wyrywaja go i raczej nie uda mi się go wyhodowac Co ...

Czerwona roślina na trzeci plan łatwa w uprawie

Kredu w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2352
Potrzebuję na trzeci plan do istniejącego już od dwóch lat akwarium w miarę łatwą w uprawie roślinę czerwoną, poza lotosani co byście polecili? Wysłane z M2102J20SG przy użyciu aplikacji mobilnej ...

Statystyki

Ten temat przegląda 345 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571608
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 345 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.