akwagucio w Rośliny· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3780
Wracam po 11 latach do akwartstyki i zakupiłem dzisiaj roślinę w ciemno bez nazwy i z dziwnym nalotem. Proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za roślina i czarne kropki na liściach.
Pozdrawiam
ToPiLoPiX w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1866
Witam. Kupiłem roślinki na all... lokalnie... Pomijam to że dostałem wielkie G zapakowane kilka roślin w jedno pudełko... ale dostalłem też parę roślin których nie zamawiałem. Oto jedna z nich której ...
Martino w Rośliny· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2545
Hej, ostatnio borykam się z problemem słabego wzrostu Hemianthus Cube, listy bieleją i roślina znika. Po wsadzeniu sadzonki invitro, po 4 dniach listki robią się białe.
Parametry wody
po4: 1.9
No3: ...
Szymon89 w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1296
Cześć,
Na wstępie chciałem się przywitać na forum, do tej pory czytelnik ale sytuacja zmusiła mnie do aktywnego udziału w forum.
Mianowicie mam problem z rośliną (niestety nie pamiętam jej nazwy). Na ...
David_90 w Rośliny· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1566
Witam taki problem a zarazem poradę jaka rosline polecacie na trawnik
Posiadam Eleocharis parvula ale moim kosiarką co im nie pasuje i codziennie wyrywaja go i raczej nie uda mi się go wyhodowac
Co ...
Kredu w Rośliny· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2352
Potrzebuję na trzeci plan do istniejącego już od dwóch lat akwarium w miarę łatwą w uprawie roślinę czerwoną, poza lotosani co byście polecili?
Wysłane z M2102J20SG przy użyciu aplikacji mobilnej ...
Statystyki
Ten temat przegląda 345 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571608
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 345 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej