Ogólnopolski Zlot Akwarystów Kraków 2010 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Ogólnopolski Zlot Akwarystów Kraków 2010

Liczba wyświetleń: 487·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
kocan1 Legionowo
Obrazek

Fotorelacja z Ogólnopolskiego Zlotu Akwarystów:
http://www.akwa-mania.mud.pl

kocan1
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Legionowo

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Przemysław Wilk - seria sylwetki akwarystów

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2054
Zapraszam do obejrzenia wywiadu ze zdolnym aquadesignerem.
YouTube

Chłopaki z Green Aqua omawiają zbiorniki innych akwarystów

Moderatorka w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4777
Zapraszam do obejrzenia (j.polski - należy włączyć napisy i automatyczne tłumaczenie). Kilka fajnych wniosków :)

[KRAKÓW] Akwarium roślinne do firmy - zlecę start i serwis

Fisher King w Szkło i meble · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1796
Szanowni Forumowicze, Potrzebuję pomocy w aranżacji akwarium w centrum Krakowa :D Jako nastolatek, interesowałem się akwarystyką. Miałem wówczas “akwarium roślinne” (z krewetkami i pielęgniczkami R...

Weipro PH Controller PH-2010

k2krzych w Technika CO2 · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 9292
Czy ktoś używa taki oto ph kontroler -- Weipro PH Controller PH-2010 ??? Zastanawia mnie fakt ,że jest tam tylko jeden płyn do kalibracji. Czy nie ma wpływu to na dokładność?? Proszę o opinie osoby ...

THE INTERNATIONAL AQUATIC PLANT LAYOUT CONTEST 2010

Gość w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 401 · Wyświetlenia: 100249
http://en.iaplc.com/banner/images/468x60.jpg Jubileuszowa 10 edycja konkursu. http://en.iaplc.com/

Kalibracja Weipro PH-2010

Kaktusiarz w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2433
Dzień dobry, podczas odpakowywania sondy komputera Weipro PH-2010 zauważyłem, że wylało się z niej kilka kropel płynu. Czy to normalne? Drugie pytanie dotyczy kalibracji komputera. Ponieważ sonda nie...

WEIPRO PH-2010 PH Controller

xkowalski w Technika CO2 · Odpowiedzi: 31 · Wyświetlenia: 17318
Czy mial ktos stycznosc z tym sprzetem? Warto zakupic ten model? Prosze o opinie, sugestie.

Weipro 2010 problem z ustawieniem.

skyline3l w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6498
Witam. zakupilem niedawno zestaw co2 do mojego akwarium 260x60x60 lacznie z komputerem do tego zestawu Weipro 2010. wszystko podlaczylem zgodnie z instrukcja i wszystko dziala..zkalibrowalem odpowiedn...

POMOC w sprawdzeniu zestawu CO2 Kraków

kajorek w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2142
Witam, jak w temacie, szukam kogoś z Krakowa kto ma doświadczenie w CO2 i zgodzi się poświęcić chwilę na przyjrzenie się instalacji jaką posiadam. Oczywiście podjadę na miejsce ze sprzętem. Mam probl...

pomozcie panowie z weipro 2010

butcherox w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1340
Mam wielka prosbe do kolegow ktorzy sa posiadaczami kontrolera ph weipro 2010 dostalem ten komputerek w spadku razem z akwarium jednak sam wlasciciel nie uzywal tego i obdarowal mnie bez instrukcji cz...

Statystyki

Ten temat przegląda 422 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 422 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.