Pod polem tekstowym jest napisane wgraj załącznik, poniżej wciskasz wybierz- i wybierasz jaki plik chcesz wgrać , poniżej możesz go opisać po czy naciskasz wgraj załącznik i pod koniec wysyłasz posta taram... gotowe pozdrawiam.
zdjęcie oczywiście musisz wrzucić na jakiś hosting np. imageshack, czy polski fotosik. ja z kolei polecam dropbox i folder publiczny, szybko i sprawnie, bez bawienia się w uploadowanie przez formularz na www.
tomdiaz w Nawożenie· Odpowiedzi: 1495 · Wyświetlenia: 730700
Witam
Od jakiegos czasu pojawiły mi sie dziury na roslinkach
akwarium 76 litrow
swiatło 20 wat jarzeniowka(6500lumenow)i dwie żarówki energoosz. (6500lm)
nawozenie Tmg 9ml po podmianie wody (15 l) co ...
Half32 w Nawożenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4617
Dzień dobry czy możecie mi doradzić zdiagnozować niedobór u tej rośliny
Gratiola viscidula
Parametry wody
PH 6.17
Gh 4
KH 0
Po4 0
No3 10ppm
Podłoże to Dennerle soil
Akwarium pracuje od 3 miesięcy
Wo...
001.jpg
W tym wątku publikujemy zdjęcia i inspiracje dla miłośników akwariów holenderskich.
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć akwariów holenderskich zgłoszonych w ostatnich dwóch latach w konk...
Obróbka zdjęć nie jest wcale tak skomplikowana jak się może wydawać, wystarczy trochę czasu i odrobina dobrej woli :wink:
Na co dzień używam Photoshop`a Lightroom, to bardzo dobry program - ale płatn...
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2012/lipiec-2012/prawda-czy.jpg
Akwaryści oglądając efektowne zdjęcia akwariów w stylu Nature, często zadają sobie pytanie, czy aby ma pewno.....
kams8k w Sprzątanie· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 10602
Witam proszę o wybaczenie jeśli to nie ten dział ale jestem nowy. :shock:
Na początek Zacznę od Akwarium bo to pewnie Będzie informacja potrzebna
Akwarium 110l
Filtracja : JUWEL BIOFLOW głównie Me...
Od roku posiadam Canoan 600D z kitowym obiektywem i chyba nadszedł czas na poprawę optyki.
Wahałem się między zewnętrzną lampą, a nowym obiektywem, ale że mój zestaw wzbogacił się o drugą belkę oświ...
Statystyki
Ten temat przegląda 1185 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570993
• Liczba wątków: 48803
• Użytkownicy: 36934
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1185 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej