Pięć miesięcy po starcie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Pięć miesięcy po starcie

Liczba wyświetleń: 856·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

19 paź 2010, 09:36 Pięć miesięcy po starcie  (#1)  

Akwarium trochę się zmieniło, ale nadal mam problem z nitkami.

Paweł Śledziowski
Ranga: Początkujący

Seth67 Gdańsk

27 paź 2010, 14:13   (#2)  

Opisz zbiornik. :(
Obrazek

Seth67
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Gdańsk

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Filipe Oliveira - 15 miesięcy po starcie akwarium

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2032
Zapraszam do pooglądania.
YouTube

Fajny film o starcie na Amazonii

moonrider w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2153
Jeden z protokołów startu z codziennymi podmianami wody. [youtube]

Akwarium 112l dzień po starcie

Dariuszte w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 6010
Witam, w dniu wczorajszym odpaliłem moje pierwsze po wielu latach przerwy akwarium. 1. Zbiornik 112l (80x35x40) 2. Filtr wewnętrzny 3. Grzałka Jest to gotowy zestaw diversa startup 80 W środku kor...

Zmiany w aranżacji po starcie

Weiss961 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1213
Witam 2 tygodnie temu wystartowałem z akwarium iwagumi. Chciałbym poradzić się was, jakie zmiany wprowadzilibyście w aranżacji. Przede wszystkim chciałbym posadzić rośliny na tył (jakie?). Czy dołoży...

Bakterie przy starcie akwarium

ksysiek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4728
Witam. Od soboty moje akwa jest zalane wodą i pracuje tylko filtr i grzalka. Oswietlenia jeszcze nie zalaczalem bo nie mam roslin Nie wlewalem tez jeszcze bakteri , ale dziś bym chcial dodać. Tylko że...

Sawicki Mariusz- 20L mini M pierwsze starcie

MarioMarina w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 10348
Witam , jest to mój pierwszy raz z akwa tak małych rozmiarów więc fajerwerków nie ma :( . Zbiornik założony tydzień temu.Rośliny przechodzą chyba właśnie fazę przechodzenia w formę submersyjną więc ...

IWAGUMI pierwsze starcie

PampersBoy w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1412
Witam jest to moja pierwsza próba z iwagumi. Co myślicie o taki ułożeniu kamieni: http://img713.imageshack.us/img713/1534/p1060790v.jpg http://img43.imageshack....

72l - po (re)starcie

abstract w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 42 · Wyświetlenia: 10068
Witam. Trochę z konieczności (uszkodzony narożnik poprzedniego akwa 54l), a bardziej z wielkiej chęci, zafascynowany aquascapingiem i akwariami naturalnymi, postanowiłem stworzyć coś swojego, jedna...

Proszę o pomoc w starcie krewetkarium 54l

Jurass123 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 2717
Tak jak w temacie proszę o pomoc w starcie krewetkarium. Litraż: 54l oświetlenie: 1x15w+1x14w (jakie świetlówki mam dać??) Podłoże: Ziemia ogrodowa+żwir ogrzewanie: 50w filtracja: tetra tec ex40...

030l - Iwagumi, pomoc przy starcie

evolucja w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 3161
Cześć. Akwarium: 40x25x30cm Filtr: FZN2 Dekoracja: 2kg Manten Stone Podłoże: Substrate II+ czarny Niestety nie wiem absolutnie jakie rośliny do tego kupić. Na pewno na trawnik Hemianthus Callit...

Statystyki

Ten temat przegląda 248 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570966
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36927

•  Najnowszy użytkownik: owltheory_highlights

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 248 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.