Zarniki do lamp HQI - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zarniki do lamp HQI

Liczba wyświetleń: 609·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
ali1986 Strzelin

16 paź 2010, 20:33 Zarniki do lamp HQI  (#1)  

Witam, potrzebuje pomocy. Spalil mi sie zarnik do lampy HQI. Nogdzie nie moge kupic takiego, jakby ktos wiedzial gdzie mozna kupic to prosze o pomoc. Zarnik 150w o barwie
6500K.

ali1986
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Strzelin

ŁukaszReda

16 paź 2010, 20:48 Re: Zarniki do lamp HQI  (#2)  

ali1986 napisał(a):Witam, potrzebuje pomocy. Spalil mi sie zarnik do lampy HQI. Nogdzie nie moge kupic takiego, jakby ktos wiedzial gdzie mozna kupic to prosze o pomoc. Zarnik 150w o barwie
6500K.

http://www.sklep.roslinyakwariowe.pl/sklep/akwarystyk ... 03773.html
http://www.oswietlenieakwarystyczne.pl/ ... rod_id=421
http://allegro.pl/osram-barwa-6500k-r7x ... 22888.html

ŁukaszReda

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

pomaranczowe.jpg

Pomarańczowe diody w nowych wersjach lamp Twinstar

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1556
pomaranczowe.jpg Good morning, Almost 10 years ago, TWINSTAR was the first brand to launch full-spectrum RGBW aquarium lighting. In 2023 and after three intensive years of development, we are once...
PXL_20230311_143225926.jpg

Dlaczego nikt nie robi lamp w ten sposób?

Zulu Gula w Oświetlenie · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10684
Witam. Moze slabo szukalem, ale nie znalazlem nigdzie projektu DIY, który jako bazę pod LEDy SMD używał dedykowanej płytki pcb (aluminium lub laminat FR4). Coś w stylu komercyjnych produktów. Większo...
processed (83).jpeg

Sterownik Commander 1 do lamp Chihiros

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4378
W krajowej dystrybucji pojawiły się nowe sterowniki do lamp Chihiros. Moduł Commander 1 pozwala na regulację pracy belek za pośrednictwem smartfona z zainstalowaną aplikacją mobilną. Zobacz opis w s...
YouTube

Porównanie 12 lamp 60 cm

FoCuS_PL w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1713
Wrzucam, może się komuś przyda :-) PS. W filmie zagościła na pełnych prawach lampa Skylight AQI Intense S :-)

Nowe modele lamp Twinstar z serii B

roslinyakwariowe.pl w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1882
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-twinstarb-1-7ab1aaa7e1f281905c34590d85e1e287.jpg Zapraszamy do zapoznania się z nową serią lamp Twinstar B, przeznaczoną dla akwarystów cen...
YouTube

Sciemniacz do lamp LED- jak działa?

bartosz34 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 9751
Witam, jak działają ściemniacze do LED czy regulują napięcie czy prąd? Zastanawiam się czy jest możliwość zrobienia regulacji w lampie którą właśnie testuję. Na zdjęciu poniżej jest plytka z ledami d...

Budowa lamp LED do nietypowego zasosowania - prośba o poradę

MrV w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3249
Witam! Jest to mój pierwszy post; jestem pełen uznania dla Waszej wiedzy. Stąd też mam konkretne pytania - jak się okazuje, najwięcej wiedzy praktycznej przy budowie customowych lamp LED mają akwaryś...

Ściemniacz do lamp nuniq

men200 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3732
Witam, czy ktoś się może orientuje czy ściemniacz chihiros commander będzie współpracował z lampą nuniq?

Migracja z oświetlenia HQI 2x70W na LED w akwa 200l

SebOOl w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1624
Witajcie, Przymierzam się do reanimacji mojego akwarium 200l (100x40x50) w którym mam 2 lampy HQI 70W ( w pokrywie własnej roboty). Z uwagi na rozwój techniki LED zastanawiam się nad zmianą pokrywy n...

Inspired by ADA DOOA Sol Stand G - DIY LED LAMP

Rfck w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3368
Witajcie :) Potrzebowałem niestandardowej lampki do NeoGlass Air czyli zbiornika z podniesionym dnem. Planuję aranżacje znacznie wyższą niż zbiornik dlatego potrzebowałem specyficznej lampy. Miałem w...

Statystyki

Ten temat przegląda 753 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570930
 •  Liczba wątków: 48792
 •  Użytkownicy: 36921

•  Najnowszy użytkownik: jarek_miksiewicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 753 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.