Krewetkarium- restart- pomoc w aranżacji - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Krewetkarium- restart- pomoc w aranżacji

Liczba wyświetleń: 664·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Posiadam akwarium takie jak na tej akucji tyle że obudowę mam zrobioną przez siebie
http://allegro.pl/nowe-akwarium-25l-pro ... 09398.html

Zamieżam zrobić restart tego zbiornika, i proszę abyście mi jakoś zaplanowali aby ładnie było.Posiadam w tym akwarium filtr kaskadowy.. Z roślin to mam tylko mchy ponieważ inne rośliny mi się nie podobają. Mugłbym kupić dużą gałęzatkę ale nie wiem jak to wszystko rozplanować

Proszę o jakieś rady np: opisanie na zdjęciu jak to ma wyglądać aby było ładnie

Akwarium pełni funkcję krewetkarium

Krewetek mam 10 sztuk, red cherry i mam małe akwarium 7l więc chyba bym mugł je potrzymać w tym akwarium w czasie restartu? Proszę od razu napisać wszystko bo nie mam czasu na odpowiadanie na każde pytanie i odpowiedz..

Pozdrawiam i dziękuję

pawlo12132
Ranga: Poznaje temat

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

17-180722.jpeg

Mchy w aranżacji - użycie i przygotowanie do szczepienia

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3896
17-180722.jpeg Mech odgrywa w aranżacji doskonałą rolę drugoplanową. Mimo, że nie jest głównym elementem dokaracyjnym, daje świetne poczucie naturalności kompozycji i wpływa na pozytywny odbiór akwa...
YouTube

Przewodnik po materiałach do aranżacji

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2051
Zapraszam do obejrzenia materiału Green Aqua. Przypominam o możliwości włączenia automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Restart akwarium w ADA Poland

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2205
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Inspiracja - krewetkarium Green Aqua

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2592
To zbiornik, który zakładały dziewczyny jakiś czas temu.
YouTube

Tutorial NANO krewetkarium (Green Aqua)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1362
Zapraszam do obejrzenia, nie zapomnijcie włączyć tłumaczenia napisów na polski.

Aranżacja 200l, pomoc

ribidi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1166
Witam, co mogę jeszcze zrobić w tym akwarium, by było bardziej naturalne i by nadać mu głębi? Zastanawiałam się nad umieszczeniem korzeni po lewej na kamieniu, by były trochę wyżej. Mam 3 otoczaki c...

DO DOOA - galeria aranżacji

rafau w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 18106
Czołem. Zakładam, że entuzjazmu wystarczy by sukcesywnie uzupełnić w tymże miejscu zdjecia "aranżacji" wabi-kuso-podobnych. DOOA#00 [20x20x08]: Hardscape.

Akwarium 45x27x30, ocena aranżacji

Majkel S w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2577
Cześć ;) Chciałbym żebyście wypowiedzieli się odnoście aranżacji tego akwarium. Przyznam, że niezbyt mi się na razie podoba, chyba jest zbyt "łyso". Dodać jeszcze jakieś korzenie, kamienie?...

Statystyki

Ten temat przegląda 500 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 500 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.