Z jakiej firmy szkło ? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Z jakiej firmy szkło ?

Liczba wyświetleń: 1420·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

24 wrz 2010, 20:29 Z jakiej firmy szkło ?  (#1)  

Z jakiej firmy najlepiej kupić akwarium: Aquael, Wromak, Diversa, Aquaszut i in.? Chodzi głównie o jakość i estetyke wykonania.

cezarlis
Ranga: Poznaje temat

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Ametyst Łódź

24 wrz 2010, 20:38   (#2)  

sklep.roslinyakwariowe.pl :)

Ametyst
Ranga: Początkujący

Miasto: Łódź

piotr007 Kraków

24 wrz 2010, 20:45   (#3)  

Jesli ze zwyklego szkla to mysle że firmy które wymieniles robią porównywalne akwa, inna sprawa z pokrywami - ale ty piszesz o akwarium wiec ja bym kupil gdzie najtaniej, mialem wromaka, aquaela zadnej roznicy. Teraz mam opti white made in RoslinyAkwariowe. To jest
róznica w porównaniu ze zwykłymi szkłami :)

piotr007
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Kraków

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 980
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
s.jpeg

Opracowano szkło zwiększające przyrosty roślin

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2691
Amerykański startup UbiQD opracował i przetestował szkło laminowane polimerem zawierającym kropki kwantowe dzięki czemu pasywnie przekształca fotony UV oraz niebieskie w fotony czerwono-pomarańczowe. ...
YouTube

Film Wszystkie lampy od firmy ADA

Jacek Pawłowski w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1601
Hej Taki krótki poglądowy film . Jakie były i jakie są obecnie dostępne lampy od firmy ADA. &t=?si=3SJP3es5w0MrHKWK
YouTube

Film Aranż w zbiorniku firmy eheim 530 litrów

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1369
Hej Film po niemiecku. Pachi w akcji. Miłego oglądania. &t=?si=mffbW9p7BTZ3zMOp
YouTube

Film omawiający narzędzia do aquascapingu firmy ADA

Jacek Pawłowski w Sprzątanie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1467
Hej Film Green Aqua. Ciekawi mnie ta szpachelka do podłoża , ale pewnie koszt jej jest duży . &t=?si=JGAOVnA9ZhxrNqFA
filtr_zewnetrzny_oase_biomaster_600_(nowa_seria)-i-27838-1-500.jpg

Ankieta: jakiej firmy filtr posiadamy w naszych akwariach

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 69 · Wyświetlenia: 77604
Na forum bardzo często padają pytania jakiej firmy filtry są godne polecenia. Pomóżmy początkującym oddając głos w ankiecie nt. marek posiadanych przez nas filtrów. Ponieważ wielu z nas posiada więc...
IMG_20250215_190955.jpg

Jakość pokarmów firmy Tropical

densen w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8115
Witam Chciałem się tutaj pochylić na pokarmami suchymi firmy Tropical. Słyszałem różne opinie i przeważa w nich to że na dłuższy czas nie powinno się karmić Pokarmem suchym Tropicala. Słyszałem też ...
YouTube

Nawozy firmy 2hr Aquaristic - ATP Sky i ATP Complete

Adamsky41 w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2293
Witam. Pomyślałem że przetestuje u siebie produkty Denisa Wonga czyli mineralizator Apt Sky i nawoz Apt Complete. Jezeli chodzi o mineralizator to przy ustawieniu gh na 7,5 daje on 36ppm wapnia, 10,5...
YouTube

Tej firmy jeszcze nie znałem...

FoCuS_PL w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4812
Podsyłam stronkę do obejrzenia. Cuda, wianki... :-) https://www.wio.eco/
YouTube

Szkło 100x45x35, potrzebna porada.

Etacarinae w Szkło i meble · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4300
Cześć, chciałbym wrócić po kilku latach do akwarystyki, tym razem na bardziej poważnie. Stoję przed wyborem kształtu akwarium na zamówienie. Z racji konfiguracji biurka i mebli akwarium nie może być ...

Statystyki

Ten temat przegląda 615 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 615 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.