Wywłócznik okółkowy. - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wywłócznik okółkowy.

Liczba wyświetleń: 870·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

14 wrz 2010, 15:02 Wywłócznik okółkowy.  (#1)  

Witam. Z ostatniego wypady nad jezioro przywiozłem sobie kilka łodyg rośliny która chciałem zidentyfikować. Okazało się, że to Wywłócznik Okółkowy. Mam pytanie czy taka roślina jest w stanie przystosować się do warunków panujących w akwarium? i Czy przed umieszczeniem w zbiorniku należy ją jakoś przygotować??

mateo91
Ranga: Zainteresowany tematem

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Wywłócznik (myriophyllum) brązowieje, gnije od dołu

inoroz w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1513
Witam, Mam problem z wyłącznikiem, otóż od jakiegoś czasu zaczyna brązowieć od podstawy, następnie gnije i się odrywa. Roślina pochodzi z in vitro, do tej pory bardzo ładnie rosła, 5-7 krotnie zwięk...

Statystyki

Ten temat przegląda 704 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 703 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.