Baniak - Szumczyk - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Baniak - Szumczyk

Liczba wyświetleń: 621·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.

10 wrz 2010, 13:34 Baniak - Szumczyk  (#1)  

Baniak:
150x50x55
2xFluval 204
2x150W HQI, 2x54W

Mchy: Taiwan, Phenix, Flame
Wątrobowiec

Paletki,
Neonki,
Krewetki.

Lepszej jakości zdjęcia zamieszczę wieczorem :)

szumczyk

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

uploadfromtaptalk1447593274100.jpg

500l - Baniak (Nowicjusz)

Kasper_Anglia w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1737
Witam! W przyszłą sobotę startuje z moim pierwszym w życiu baniakiem roślinnym i na wstępie - zwracam się do wszystkich z ogromną prośbą o wszelkie porady, uwagi itp. (to jest mój pierwszy post tu na...
YouTube

Baniak 200x50x50

JoHnY_D w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 31 · Wyświetlenia: 9205
To mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym przywitać wszystkich miłośników akwarystyki i roślin wodnych w szczególności:) Planuję założenie baniaka 200x50x50. Ma to być baniak w ścianie - ta...

Baniak dla 8-latki/60l

BANZAJ w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2405
W itam.Biore sie za zakladanie akwarium 60l dla mojej chrześnicy. Maja byc rosliny cienio lubne i jakies mchy. Narazie walcze nad aranżem.Mam kilka ukladów korzeni.Podpowiedzcie na których sie skupić....

11L nowy baniak LT

dariuszmachander w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1390
Witam zamierzam założyć nowy baniak na czas restartu głównego. Akwarium ma być na bazie ziemi ogrodowej. Oświetlenie to lampka 11wat 4000k. Planowane rosliny to : Duży Heniek lewa tylna strona Hydr...

Nowy baniak i problem

Jozi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3033
Witam chciałem wam przedstawić mój zbiornik który mam od 04.04.2015: Akwarium jest 200litrowe panoramiczne -Oświetlenie raz 39wat t5 luxline 865 świeci 8h -filtr Zewnętrzny Sera Bioaktiv 250 750l/h , ...

Mój baniak

km5530 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6713
120x40x50, 2x150 HQI, CO2 z butli, nawoz na bazie symfonii, pozdrawiam, km5530

Moj baniak 126

bizonik w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4117
Witam wkoncu uporalem si z glonami i padajacymi roslinkami dostalem troche zielska od Ducha po jego wycince a reszte odratowalem z tego co bylo mozna tak wyglada moj zbiorniczek powiedzcieco o n...

Statystyki

Ten temat przegląda 532 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570958
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 532 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.