Nowy podcast o akwariach roślinnych. - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowy podcast o akwariach roślinnych.

Liczba wyświetleń: 1355·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
spider72 Wick, Szkocja
MiamiAG napisał(a):Hi everyone!

I wanted to alert you to a new planted aquarium poscast I'm producing. It's called Scape Fu -the planted aquarium podcast.

I'm the host and my purpose is to bring you news, tips and interviews with the experts from the hobby. First up in the first episode is our friend, Erik Olson. Future shows will bring you other experts including Ghazanfar Ghori, Karen Randall, Claus Christensen, and Tom Barr!

So, please stop by http://www.scapefu.com and subscribe to get the weekly podcast . Looking forward to your feedback!

Regards,

Art

* posting permission by Tom Barr

Tom Barr napisał(a):For those who do not know Art, he has been around the hobby for several decades(yep, we is getting old) and was the first person to bring ADA products into the USA.
Another prior podcast is no longer able to continue and Art is taking up where that good interaction left off with some improvements!

Regards,
Tom Barr

źródło: http://www.barrreport.com/showthread.ph ... #post54618

Będę miał chwilę, to przetłumaczę, albo streszczę.
Pozdrowienia
... sypnijcie no tu szwagrze, jeszcze łopatę fosforu do tej nalewki i będzie git.
Obrazek Obrazek

spider72
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Wick, Szkocja

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Galeria ADA - nowy film

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2655
Zapraszam do obejrzenia
hypermax.jpg

Aquael HYPERMAX - nowy filtr zewnętrzny

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 58263
hypermax.jpg Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax. Link do sklepu: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
YouTube

Film Nowy zbiornik w Liquid nature 160cm

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1797
Hej Zapraszam do obejrzenia. ?si=qi8_1eOFIS4Bmvy9
YouTube

Nowy atomizer przepływowy CO2 - opinie

Crossley w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 15302
Chciałbym zapytać, czy ma ktoś doświadczenia z poniższym atomizerem co2 ??
IMG_20250315_142517.jpg

Nowy zbiornik?

slaw1313 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4473
Witam serdecznie. Chcę kupić używany zbiornik o wymiarach 120x50x55cm, niestety moja szafka ma szerokość 48,5 cm. Nie wiem czy akwarium może ewentualnie wystawać te 1,5 cm poza szafkę bez podpórki. Sz...
filtr_zewnetrzny_oase_biomaster_600_(nowa_seria)-i-27838-1-500.jpg

Ankieta: jakiej firmy filtr posiadamy w naszych akwariach

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 69 · Wyświetlenia: 77860
Na forum bardzo często padają pytania jakiej firmy filtry są godne polecenia. Pomóżmy początkującym oddając głos w ankiecie nt. marek posiadanych przez nas filtrów. Ponieważ wielu z nas posiada więc...
new 3.jpg

075l - Nowy projekt - PKS_26

PKS_26 w Akwaria · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 19557
Kilka tygodni za nami ;) Zbiornik wystartował metodą ciemnego startu ( DARK START method) , całość zalana bez roślin zaciemniona z uruchomionym filtrem na 3-4 tyg. Przez ten okres codziennie podawane ...
IMG_20241206_123745.jpg

Nowy w akwarystyce

Milord_88 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4403
Witam. Chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Jestem nowy i mocno zielony w akwarystyce, więc wszelkie sugestie co mogę zrobić lepiej bardzo miłe widziane. A więc. Mam akwarium od początków pazdzie...

Nowy filtr i obawy przed wymianą.

miszelhdr w Filtracja · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 1471
Witam wszystkich ! Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony. Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...

Nowy wirnik do filtra

Lejla w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1659
Dzień dobry wiem że to może trochę głupie pytanie ale czy zamawiał ktoś wirnik do filtra tetra ex1000 z strony invital? Pytam ponieważ wirnik na zdjęciu wygląda całkiem inaczej niż naprawdę. Z góry dz...

Statystyki

Ten temat przegląda 400 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570937
 •  Liczba wątków: 48796
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 400 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.