Który z korzeni obłożyć mchem?? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Który z korzeni obłożyć mchem??

Liczba wyświetleń: 906·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
marian9669 Bydgoszcz
Witam. Jak w temacie, mam taki oto korzonek i nie wiem który z korzeni obłożyć mchem?? Być może będzie to java moss, dokładnie nie wiem, dostane od znajomego a ja się nie znam za bardzo na rozpoznawaniu :P

Obrazek

Proszę o pomoc :)

marian9669
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Bydgoszcz

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Film Josh SIM - jak zbudować aranżacje z korzeni

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1515
Hej Ciekawy film. ?si=InoiqtMwe3iEi6uE
YouTube

[ADAview] Echinodorus Paradise - powrót do korzeni?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5523
Piekło zamarzło - zbiornik z Echinodorusami w siedzibie ADA :) Opis akwarium: Zbiornik: ADACube Garden 90×D45×H45(cm) Oświetlenie: Solar RGB (świecenie 8.5 h dziennie) Filtracja: ADA Super Jet Filte...
image1.jpeg

250l Red Moor Wood- ułożenie korzeni

gomes w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4303
Witam dzisiaj zmieniam aranżacje w akwarium, zacząłem układać korzenie ale nie mogę się zdecydować jak będzie najlepiej poniżej fotki:
1.jpg

Kilka wątpliwości w kwestii ułożenia kamieni i korzeni...

michal6700 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1904
Witam, jestem w trakcie zakładania akwarium 65l na okres ok. 5-9 miesięcy (rok akademicki tylko na tyle mi pozwala) i utknąłem w punkcie z którym mam nadzieję uporać się jak najszybciej to możliwe... ...

Preparowanie korzeni tworzywem sztucznym

gabriel w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 9270
Witajcie, Jakiś czas temu widziałem jak konserwatorzy zabytków preparują drewnianą ambonę nasączając ją jakimś tworzywem. Przyszło mi do głowy że to mogłoby być rozwiązanie większości problemów z kor...

Klej do mocowania roślin akwariowych do korzeni

Anonim 53985 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2343
Czy jest jakiś klej do mocowania roślin akwariowych do korzeni lub innych dekoracji w akwarium?

Moczenie korzeni

Kamil Sobala w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3657
Witajcie jak przyspieszyć toniecie korzeni . Czytałem gdzieś o kąpieli w gorącej wodzie. :)

Ponowne topienie korzeni

jaceks36 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 8025
Mam pytanie, czy może się tak zdarzyć, że korzeń pomimo dość długiego namaczania - 2 tygodnie - nie zatonie. Mowa o Red Woodach.

Czyszczenie kamieni i korzeni z glonów

Gość w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 16166
W weekend likwiduję (tymczasowo) akwarium. Nie mam już do niego siły, ale jak tylko zrobi się cieplej to zamawiam u kogoś rośliny i startuję na nowo. ;) Do tego czasu muszę coś zrobić z korzeniami i k...

Przygotowanie kupnych korzeni

risen28 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1469
czy nalezy je wygotowac w roztworze soli czy tylko w czystej wodzie

Statystyki

Ten temat przegląda 3039 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571603
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3038 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.