Mam pytanie dotyczące oświetlenia t5,mianowicie chodzi o to,że pękła mi jedna ze świetlówek i teraz druga nie chce się załączyć,czy powodem może być uszkodzenie jednej z świetlówek,czy też jest to problem z statecznikiem?
dziękuję za odpowiedz.a tak w ogóle to akwarystyką zajmuję się od bardzo dawna,a elektrykiem nie jestem i prawdopodobnie nie będę,człowiek uczy się całe życie a geniuszem trzeba się urodzić.
Piotr Baszucki w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 5160
nanoakwarium.jpg
Na rynku pojawiła się nowa 300-stronicowa książka w twardej oprawie.
Nanoakwarium jest obszernym poradnikiem dotyczącym zakładania i pielęgnacji bardzo małych zbiorników akwariow...
Gloster w Technika CO2· Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 6661
Witam. Mam zamiar ruszyć z akwarium, które wspomogę butlą CO2. Na dno poszła by ziemia ogrodnicza przykryta żwirem. Oświetlenie miałoby 0,55 W/l. Czy takie połączenie da dobry efekt? Czy oświetlenie b...
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/listopad-2013/technika-aranzacji.jpg
Firma ADA zaprezentowała dziś film ukazujący proces aranżacji akwarium na bazie gotowych elementów. Ni...
m5arcin w Technika CO2· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 3390
Witam wszystkich.
Mam takie pytanie chce założyć akwarium 54l i nie wiem czy inwestować w zestaw CO2 czy warto inwestować w taki sprzęt do takiego akwarium. Planuje akwarium o dość bujnej roślinności...
W najnowszym, 179 numerze japońskiego magazynu Aquajournal, prezentowane są sposoby uzyskania perspektywy w aranżacjach kamiennych typu iwagumi oraz nowe techniki aranżacji akwariów krajobrazowych.
...
mauys w Technika CO2· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 3545
Witam na stronie w sklepie jest kilka opcji zestawów do CO2 powiedzcie mi czemu niektore kosztuja 600 a inne 300zl skoro prawie niczym sie nie roznia (jak dla mnie hobbysty a nie akwarysty)... doradzc...
hi_Vision w Technika CO2· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3154
Akwarium 160 l, oswietlenie 150W - w związku z bardzo silnym oświetleniem, poszukuję systemu dozowania dwutlenku (nie wyrabiam z cukrem:) Oczywiscie cena gra duza role, czy ktos doswiadczony moze cos ...
Nagus07 w Technika CO2· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5554
Witam. Mam pytanie dla osób używających taką technikę CO2
Czy takie coś do 180 litrowego baniaka wystarczy? - oczywiście dokupując butlę :)
http://www.allegro.pl/item406837951__zestaw_co2_prof...
Statystyki
Ten temat przegląda 363 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571008
• Liczba wątków: 48808
• Użytkownicy: 36936
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 363 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej