Cześć wszystkim!
Czytałem nie raz temat o rodzajach glonów i jak każdy z nich zwalczać.
Przyznam się, mocno zapuściłem swoje akwa i wyglądało tragicznie. Oglonione szyby, glon na roślinach, brunat...
Witam:)
Zabrałem się dziś za dokładne czyszczenie akwarium, szczególnie mi zależy na tylnej szybie gdyż będę naklejał czarne tło z czarnej folii samoprzylepnej,oczywiście napotkał mnie pewien problem...
Witam wszystkich. Nie jestem pewien czy to dobre miejsce na zamieszczenie mojego pytania, ale to w pewnym sensie pielegnacja akwarium :wink:
Kupilem uzywany zbiornik 180L i jego szyby sa w duzym sto...
Witam, pewnie wielu z nas się z tym boryka, nie będe pytał jak się go pozbyć bo chyba każdy wie, ciekawi mnie jak mu zapobiec. Nie lubię jak co kilka dni wydaje się jakbym miał mętną wode a wystarczy ...
Zbiornik 240l (120x40x50)
Oświetlenie : 2 x 30w ( Flora glo Aqua glo)
temperatura ok 25 stopni
PH 7.0
nawożenie co2 - 1 bąbel na sekunde
nawoz do roślin - zakupiony na allegro - http://www.alleg...
witam jestem po restarcie baniaka i ruszylem z holendrem nie dlugo bedzie 3 tydzien. po 14 dniach wrzucilem rybki i moje kosiarki robia porzadki mam pytanie i problem zarazem moja cudowna kupkę mchu j...
Witam!
taki sam temat zamiescilem na pl.rec.akwarium ale odpowiedzi jakie dostalem nie bardzo mnie satysfakcjonuja wiec moze tutaj wyjasnicie mi to blizej. a mianowicie jak uniknac osadzania sie kami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 278 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej