HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES [ hodowla] - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES [ hodowla]

Liczba wyświetleń: 550·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witajcie! Mam pytanie dotyczące hodowli "małego heńka" Czym wypełnić koszyki do hodowli roślin, żeby "Heniek" rósł ? Czy może być wata ?

grecki
Ranga: Poznaje temat

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Hodowla krewetek Aqualife - wideorelacja

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2077
&t= Zapraszam do obejrzenia.
EMERSY.jpg

Hodowla emersyjna roślin - początki

marlowe w Rośliny · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 9028
Chciałbym pobawić sie nieco w hodowlę emersyjną roślin, zamierzam do tego celu kupić kilka gatunków roślin invitro. I tu pierwsze pytanie czy rośliny invitro nadaja sie na emersy, robił tak ktoś? Drug...
YouTube

Mchy na korzeniach - hodowla parapetowa

pk77 w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2239
Stwierdziłem, że chcę na potrzeby przyszłych aranżacji (mcharium) rozmnożyć sobie mech na małych kawałkach korzeni. Do tego celu chcę zastosować plastikowe pojemniki śniadaniowe, które wystawię na par...
YouTube

Micranthemum Monte Carlo czy Hemianthus Cuba

Pastel w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2627
Cześć, która z wyżej wymienionych roślinek sprawdzi się lepiej w takich warunkach?: -35x35x40, 49l brutto, ok.38l netto, -oświetlenie chihros wrgb 2 slim 30, 31,5lumena/l netto, 0,6w/l netto, -co2, -z...
20221023_000045.jpg

Bucephalandra - emersyjna hodowla - kilka pytań

marcinox w Rośliny · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5806
chciałbym spróbować emersyjnej hodowli bucephalandry. W związku z tym mam kilka pytań: jakie podłoże wybrać? (akwarystyczne, ogrodnicze), czym i jak nawozić? sadzić kładąc na podłożu, czy może mocować...
YouTube

Domowa hodowla krewetek z bliska

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4193
Zapraszam do obejrzenia, można podpatrzycie u Szopena coś co się przyda w Waszych własnych hodowlach.
YouTube

Hodowla roślin akwariowych dla każdego

Piotr Baszucki w Sprzątanie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3152
Zapraszam do obejrzenia i podjęcia prób z hobbystyczną mini hodowlą w domowych warunkach.
YouTube

Hodowla krewetek z rozmachem

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2796
Zapraszam do obejrzenia zastosowanych rozwiązań.

Hodowla emersyjna, nawożenie

strix w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1001
Hej, zrobiłem sobie kilka zestawów do emersyjnej hodowli anubiasów, bucków i innych - te inne do wabi kusa szeroko pojętego. Nie żeby czekać na nie wiem jakie przyrosty i rozrosty, ale żeby mieć zawsz...

025L CRYSTAL RED pierwsza hodowla

mirekasia w Zwierzęta · Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 14816
Witam wszystkich akwarystów Chciałbym zaprezentować mój nowy baniaczek dla krewetek. Oświetlenie standardowe zmienione na diody power led 1W 6500k Światła jest 0,5W/l dwie diody czerwone i dwie niebi...

Statystyki

Ten temat przegląda 454 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571025
 •  Liczba wątków: 48815
 •  Użytkownicy: 36939

•  Najnowszy użytkownik: meoowu77

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 454 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.