Czym karmić sandaczyka i miętusika - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Czym karmić sandaczyka i miętusika

Liczba wyświetleń: 950·Odpowiedzi: 2
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów. Utwórz nowy wątek
Zaloguj się, aby zmienić widok

05 lip 2010, 21:57 Czym karmić sandaczyka i miętusika  (#1)  

Witam was kolejny raz. Mam pytanko, czym karmić malutkiego sandaczyka i miętusika?
Z góry dzięki!
POZDRAWIAM

Umberto
Ranga: Początkujący

Tomasz Kurek Konstancin - Jeziorna

06 lip 2010, 07:31   (#2)  

Uważaj żeby Ci ktoś siatą nie pociągnął przez szkło !!!!
Pozdrawiam
Tomasz Kurek

Tomasz Kurek
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Konstancin - Jeziorna

Anonim 1811

06 lip 2010, 08:13   (#3)  

Umberto, pomyliłeś fora. Takie pytania możesz zadawań na forach ogólnoakwarystycznych, tutaj raczej nie :wink: Zamykam.

Anonim 1811

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

IMG_0862.JPG

Małe gupiki, czym karmić?

Juta w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4264
Witam Złapaliśmy małe 3 gupiki , jedna rybka urodziła . Czym je karmić ? I czy mogą być same w kotniku? Jak postępować z malutkimi ? Proszę o porady To nasze pierwsze akwarium ,mamy od 2miesiecy , dz...

Aqua Tropical Crusta-Natural Astaxanthin. Jak tym karmić?

Invisible w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8249
Witam, Wczoraj kupiłem w zoologicznym pokarm dla krewetek "Aqua Tropical Crusta-Natural Astaxanthin" Link niezgodny z regulaminem, chcesz zapytać o produkt - zrób zdjęcie i wklej opis Teo...
YouTube

Ile karmić? (video)

ostek w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5896
Proszę o ocenę mojego karmienia. Za mało? Za dużo? W sam raz? Karmię w ten sposób dwa razy dziennie. Pokarm znika z toni w 2-3 minuty, potem jest dojadany z dna. Obsada to 11 Brzanek Odeskich i 4 Kir...

Czym karmić razbory klinowe i pielęgniczki kakadu

KarolGda w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3989
Chciałem się dowiedzieć czy karmicie swoje razbory klinowe i pielęgniczki kakadu i czy macie jakieś pokarmy zaspokajające potrzeby obu tych gatunków. Moje rybki żyjące w 54l akwarium karmię: - Tetra M...

Po czym rozpoznać że molinezja ostrousta jest w ciąży

ryba zdzisu w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3762
Cześć, Po czym rozpoznać że molinezja ostrousta jest w ciąży szukałem w internecie i nic nie znalazłem u większści ryb żyworodnych pojawia sie czarna plamka przy odbycie a molinezja ostrousta jast cz...

Czym karmić narybek zbrojnika l144

kamz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2370
Witam. Niedawno wyklulo mi się trochę zbrojnikow l144. Wiem że ancistrus może jeść wyłącznie pokarm roślinny. Dlatego chciałem zapytać czy coś innego im dawać oprócz tabletek ze spirylina czy to nie b...

Czym karmić narybek otoska?

emilion123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1384
Czym karmić jednego malutkiego otoska znajdującego się w kotniku?

Zwinnik Blehera - z czym łatwo pomylić?

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1018
zwinnik.jpg Źródło: https://www.facebook.com/ifishbooks/photos/a.1064322420265417.1073741828.1064263593604633/1257179380979719/?type=3&theater

Jak karmic red cherry?

holenderskiebartek90 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3085
Witam kupilem moim krewetkom red cherry pokarmy granulaty , paleczki , tabletki mam je w akwarium holenderskim w ktorym sa takze ryby i nie mam i nie chce miec karmidelka dla nich . Wiec czy moge rzuc...

Jak karmić krewetki suplementami/pokarmami w proszu?

Dorotek w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1259
Cześć, Zrobiłam zakupy dla krewetek i między innymi kupiłam pokarmy/suplementy w proszku. Jeszcze nie dotarły do mnie, ale zastanawiam się jak tym karmić. Czy dodaje się to do pokarmów robionych samem...

Statystyki

Ten temat przegląda 855 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570930
 •  Liczba wątków: 48792
 •  Użytkownicy: 36922

•  Najnowszy użytkownik: wiewiórka_małkowicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 855 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.