Ponikło igłowate - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Ponikło igłowate

Liczba wyświetleń: 725·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

02 lip 2010, 22:39 Ponikło igłowate  (#1)  

witam ma problem poniewaz ponikło igłowate nie rozmnaza mnie sie z rozłogów tylko ze szczytów-czemu tak sie dzieje i jak moge je dalej rozszdzic aby uzyskac na tyle akwarium całe tło w tej roslinie-akwa ma 40 cm dł a ta roslinka siega juz tafli wody a wogóle nie idzie w bok-natomiast mam tez sitowie drobne i ono juz rozrasta sie z rozłogów-prosze o pomoc w tym temacie

Rohan
Ranga: Poznaje temat

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Eleocharis parvula (ponikło maleńkie) sadzenie problem

Amorath w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2555
Cześć kupiłem sporo porcji tej roślinki. Zamiast sadzić igiełkami co kilka cm posadziłem ją kępkami. Wiecie może czy ten sposób zadziała czy muszę zacząć od nowa ,wyjąć kępki i sadzić igiełkami co kil...

Najdłuższe ponikło - Które?

Falafel w Sprzątanie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1854
Witam. Zastanawiam się jakie istnieją odmiany ponikła - czyli tak zwanej trawki do akwarium. Potrzebuję obsadzić 3 plan wysoką trawą, a Eleocharis acicularis jest za niski. Macie jakieś pomysły na ...

Statystyki

Ten temat przegląda 447 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570937
 •  Liczba wątków: 48796
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 447 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.