omegius w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2561
Mam dwa zwinniki blehera, które ocalały z wakacyjnej apokalipsy, gdy niedoświadczona osoba zajmowała się akwarium. Właśnie zamierzam zlikwidować zbiornik 54l i chciałbym te dwie rybki przenieść do akw...
tomaszsu75 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5698
Zwinnik Blehera (Hemigrammus bleheri) – ryba słodkowodna często trzymana w akwariach roślinnych.
Pochodzenie
Zwinnik Blehera pochodzi z Południowej Ameryki. Występuje w dorzeczu rzek Rio Negro i Ri...
rafalowy w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1980
Witam!
Założyłem akwarium 112l (roślinne) .
Zastanawiam się nad dwoma typami rybek : Rodostomus/zwinnik blehera czy Miedzik Obrzeżony?
Zamierzam kupić ok. 10-13 szt.
Które stadko bardziej polecacie...
Martin206 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 897
Witajcie postanowiłem do mojego akwarium wpuścić ławice 40 ryb Zwinnika Blehera. Macie może jakiś namiar na jakiś hodowców? Najlepiej z dolnego-śląska. Czy do baniaka 120x40x50 240l 4o ryb nie będzie ...
girzol w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1277
Witam
Nie dawno wsadzilem do akwarium ludwigie arcuate i elocharis parvule niestety stado rodostomusów i kosiarka uznały że to świetny posiłek. Z ludwigi pozostały tylko kikuty a elocharis nie moze s...
Drofli w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4096
Witam!
Zobaczyłem w sklepie akwarystycznym ławicę może 50 szt Zwinnika Armstronga. Rybki ślicznie wyglądają. Wygląda na to, że się nie oprę i kupię 30 szt.
Mam jednak problem. Informacji o zwinni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 596 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej