Podłoże Oliver Knott Nature Soil - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Podłoże Oliver Knott Nature Soil

Liczba wyświetleń: 2775·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
otwieram temat dotyczący tych substratów, ktoś stosował, interesująca jest wersja czarna powder. proszę o opinie

mih1979
Ranga: Poznaje temat

mr_garden Łódzkie

18 cze 2010, 01:01   (#2)  

Dostałem 1 worek od Olivera gratis, muszę przyznać że jest bardzo dobre, lecz jak on sam wspominał należy robić duże podmiany wody na starcie (tak jak przy amazoni), na razie wszystko rośnie super (mchy jak i łodygowce), jak znajdę chwilkę czasu to cyknę foty. Podłoże mam dopiero 0.5 roku myślę, że za rok będę mógł się i nim wypowiedzieć.

mr_garden
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Łódzkie

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

300L ogólne.jpg

325L Ogólne /Nature

akwaAmator w Akwaria · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2025
Znalazłem na forum stary aranż https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/akwarystyka/galeria/325l-bn-t-tomek-81101.html :D ,a atak jest obecnie : Akwarium ma 107 dni (na dzień 02.06.2026) Akwarium : 1...
YouTube

Film Mały zbiornik z liquid nature.

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1405
Hej Film długi ponad godzinę, ale jak zwykle fajnie przedstawiony krok po kroku z budowy aranżacji i opieki nad zbiornikiem. Miłego oglądania.
YouTube

Film Nowy zbiornik w Liquid nature 160cm

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1796
Hej Zapraszam do obejrzenia. ?si=qi8_1eOFIS4Bmvy9
YouTube

Film Jak długo wytrzyma podłoże aktywne w akwarium?

Jacek Pawłowski w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2042
Hej Film po niemiecku. Stefan wyjaśnia jak długo wytrzyma podłoże aktywne w akwarium, oraz czym jest podłoże aktywne i jakie ma właściwości. &t=?si=gwXjdWEc5W9LvtRy
YouTube

Film liquid nature 150 cm

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2690
Hej Nowy aranż że stajni Liquid nature o wymiarach 150x60x60. Oczywiście film po niemiecku 😁. ?si=YA28XBm6fYB9xI33
YouTube

Film podłoże w akwarium 5 błędów które popełniasz

Jacek Pawłowski w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2387
Hej Pięć błędów jakie najczęściej popełniasz przy doborze podłoża do akwarium. Film niestety po niemiecku 😑 ?si=k91iDplkH2m0I2RL

Podłoże aktywne i twarda woda

Badman w Podłoże · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 9127
Jest zamysł założenia kostki na podłożu aktywnym. Nigdy nie prowadziłem zbiornika na podłożu aktywnym, a wodę ma GH=24. Mogę zejść poprzez dolanie wody RO powiedzmy do GH=18 lecz nie mam ochoty zabawy...

Podłoże aktywne plus piasek koralowy

marlowe w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2791
Pisałem o tym w swoim wątku, ale może zapytam jeszcze tutaj. Pytanie bardziej do osób które to wykonały a nie dla teoretyków. Chodzi mi o o podłoże aktywne w wersji super powder 1-2mm pod spód a na to...

Podłoże aktywne bez co2

Mateo525 w Podłoże · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4296
Cześć, chce założyć małe akwarium żeby trzymać tam bystrzyki Amandy plus jakieś krewetki. Chce utrzymać ph w okolicy 6,5 ale bez co2. Jakie podłoże aktywne byście polecili? Nie chcę podłoża aktywnego ...

Statystyki

Ten temat przegląda 1080 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1080 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.