Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Posiadasz w akwarium ampularie (takie duże najczęsciej żółte ślimaki)? Jeśli tak to, to są najprawdopodobniej ich jajeczka.
Pozdrawiam
Krzysiek
-

stozek
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Włodawa
tak myslalem ale nie bylem pewny dzieki za szybka odpowiedz ;]
-
fragles95
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Cześć!
Zauważyłam w moim akwarium takie oto żyjątko. (zdjęcie w zał. Zdjęcie, nie moje, podkradnięte z innego forum, podobny wątek, niech autor wybaczy, ale sama nie miałam jak zrobić w tej jakosci)
...
Witam.
Posiadam od około 2 miesięcy zbiornik 200l.
Za filtracje odpowiada fluval 305 i aquael turbo 1500.
Cykl azotowy zamknięty.
Parametrów wody nie mierzyłem wszystkich ale takie jak no2,no3,nh3/nh4...
Podpowie ktoś czy to.samiec czy samica bo mam problem
Dzień dobry.
Mam akwarium 120 l, dojrzewające od 3 lat, z butlą co2 i obsadą głownie przydennych: zbrojniki, czerwone i niebieskie, kiryski julii, gurami, grubowargi syjamskie.
Kosiarki od ponad tygo...
JesCze jeden wątek zakładam , z pytaniem czy to danio może być w ciąży ? Czy to takie jest z brzuszkiem ?
Wysłane z iPhone przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
Witam serdecznie!
W moim akwarium zaobserwowałem dosłownie plagę wypławków. U mnie zbiornik jest od kilku dni, ale owe płazińce musiały już ostro rządzic u poprzedniego właściciela. Niestety w bydg...
Mój glonojad ma takie pęcherze od niedawna jak mu pomóc IMG20220615122020.jpg
Wysłane z CPH2197 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
Dzień dobry niech mi ktoś doradzi co robić z ikrą Ramirezki tak żeby z tej ikry były zdrowe rybki. Przed chwilą zauważyłem że moja samiczka pielęgnicy ramireza(electric blue) złożyła ikrę a samczyk je...
Czy to jest limfocystoza? Czy to jest zagrożeniem dla innych ryb w akwarium. Czy da się to wyleczyć.
Dziś zaobserwowałem to w akwarium. Nie wiem co to nigdy tego nie widziałem. Co z tym zrobić?
|
|