[Katowice] - Akwaryści z Katowic - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

[Katowice] - Akwaryści z Katowic

Liczba wyświetleń: 1115·Odpowiedzi: 3
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
piotrek_pajak Katowice
Chciałbym w tym wątku zebrać uczestników tego forum z miasta Katowice.
Wiem, że jest nas tu trochę, dobrze byłoby wiedzieć kto i skąd.
Jeśli nie godzi to w Wasze poglądy dot. ochrony danych osobowych, to proszę byście napisali z jakiej dzielnicy Katowic jesteście oraz w czym możecie pomóc kolegom akwarystom (np. spec od nawożenia, hodowca flory czy fauny, zacięcie stolarskie - czyt. "pomogę zrobić Ci szafkę", znajomość elektryki - czyt. "pomogę Ci z oświetleniem", itp.) Wiem, że dużo osób na forum potrafi pomóc w wielu kwestiach, ale czasami pomoc fizyczna jest nieodzowna - trudno wtedy do Katowic ściągać kogoś z Kołobrzegu.
Proszę o przychylność władze forum.

Jeśli o mnie chodzi to mam na imię piotr i obecnie miszkam na granicy Piotrowic i Kostuchny, okolice osiedla Bażantowo. Mam 28 lat, jestem elektrykiem i w tym temacie mogę służyć pomocą.

piotrek_pajak
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Katowice

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
bman Łaziska G.

21 maja 2010, 22:46   (#2)  

W sumie jeżeli o mnie to niei jestem z katowic :) ale bardzo blisko . Nie jestem elektrykiem , tokarzem, stolarzem itd, ale wszystko co mam do akwa dorobione, dorobiłem sam:) Myślę że dość estetycznie, no i wiem gdzie najlepiej poanodować, gdzie najlepiej kupić i jaki gat aluminium do anodowania itd:)

bman
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Łaziska G.

21 maja 2010, 22:57   (#3)  

urodziłem się w Kace, mieszkałem przez prawie ćwierć wieku na Bogucicach :) obecnie wieś Ciasna, to często bywam na starych śmieciach... Moja specjalizacja to akwaria na ziemi i metoda EI :)

nazer

karlos2 katowice

22 maja 2010, 07:25   (#4)  

Witam, Piotrek spoko że założyłeś ten temat.
Mam na imię Irek, w Katowicach mieszkam od niedawna,dzielnica Ligota.Zacięcie majsterkowicza mam od małego, więc cokolwiek zrobić nie ma problemu.Jestem mechanikiem samochodowym.Jestem chętny jeśli tylko są nadwyżki do wymiany roślin, doświadczeń itp.

Pozdrawiam.
Akwarystą trzeba się urodzić, akwarium może mieć każdy.

https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje ... 63541.html

karlos2
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: katowice

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Katowice źródło goczałkowice

krisppl w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 476
Witam, jak stosujecie się do nawożenia przy tej kranówie ( koledzy z Katowic ) Chodzi mi o stosunek K. U mnie przy laniu KNO3 15 ppm (w tym razem z K2so4 około 12ppm) = popaliły się stożki ak...

Drodzy Akwaryści HELP

Lysandra95 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1414
Drodzy Akwaryści Ratujcie ! :) Niedawno , tak we Wrześniu kumpela załatwiła mi 2 bojowniki samczyka i samiczke . Poszperałam troche na strychu i znalazłam moje stare akwarium ( z klapą, filtrami , sz...

Zakup Chelatu Fe w okolicach Katowic

Arkadiusz77 w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3022
Serdecznie witam :D Od dluższego czasu bezskutecznie poszukuje Chelatu Fe lub mikrovitu Fe w okolicach Katowic, Sosnowca ale każdy sklep ogrodniczy a nawet hurtownie jakos niespecjalnie są zainteres...

Statystyki

Ten temat przegląda 389 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 388 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.