Szukam giędę akwarystyczną we Wrocławiu
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Podobno we Wrocławiu (lub okolice) jest giełda akwarystyczna. Czy ktoś to może potwierdzić. Napiszcie koledzy gdzie bo mam piątek wolny i bym tam pojechał.
-
artak_pl
●
- Ranga: Początkujący
-
ul. giełdowa, boczna karmelkowej, wstęp 8 zł - to w piątek
w niedziele natomiast na świebodzkim, wstęp chyba 2 zł, dawno nie byłem i nie wiem czy cena aktualna
pozdrawiam daid
-

daid
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Lubin k.Wrocławia
Powiązane tematy
W kwietniu tego roku odbyła się wystawa akwarystyczna zorganizowana przez Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystyczne. Wystawa dostępna była dla zwiedzających przez całe 2 tygodnie od 7 do 15.04,2018r. ...
Witam
Posiadam akwarium 300 litrów(120x50) z pokrywą Aquastel z dwiema tubami led 30 watt więc mam w sumie 60 watt led. Czyli bardzo mało. Chciałbym celować w kierunku roślin bardziej wymagających. T...
Posiadam obecnie w swoim akwarium Vallisneria spiralis, która jest bardzo ładną rośliną, ma jednak wadę, taką że rośnie zbyt długa. U mnie dorasta nawet do 120cm, natomiast w opisie na stronie RA jest...
Witam, mam pytanie odnośnie soli do akwarium, nie chodzi mi tu o akwarium morskie, tylko o uzupełnienie minerałów w słodkowodnym akwarium, by woda była bardziej kralowna, by sól zwalczała pierwotniaki...
Hej, szukam kaskady do krewetkarium 30 litrowego. Mam nieużywanego Pat Mini, ale chcę wsadzić trochę fajnej bioceramiki. Dlatego kaskada. No i zaoszczędzę trochę miejsca.
Przejrzałem filtry i jak na ...
Хочу знайти друзів , котрих цікавлять ВИКЛЮЧНО - РОСЛИНИ ДИКАРІ і на перед ДЯКУЮ ! )
Witam.
Znacie może jakieś ciekawe aspekty żarówek led z gwintem e27 np r80 z soczewką, radiatorem , wentylatorkiem itp do akwarium? Czyli taką z diodami zmiksowane czerwone, niebieskie i białe tworząc...
Zaczęło się od wytrzeszczonych oczu, następnie doszło do tego wychudzenie górnej połowy ciała, łuski nie odstają, brak zmiany koloru ciała - niestety wszystko wskazuje na gruźlicę, a nie posocznicę.
B...
Witam,
Chciałbym pochwalić się moim projektem i wykonaniem lampy akwarystycznej:
_DSC1440.JPG
_DSC1463.JPG
Urządzenie składa się:
36 diod x 3W Epiled (ca.108W):
12 szt. 8500K
12 szt. 6500K
6...
|