ampularia w ogolnym - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

ampularia w ogolnym

Liczba wyświetleń: 925·Odpowiedzi: 2
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
ola821027 Radzyń Podlaski

19 kwi 2010, 22:32 ampularia w ogolnym  (#1)  

czy ampularie moga byc trzymane w ogolnym?czy nie beda skubane po czulkach przez ryby?czy nie beda uszkadzac roslin?

ola821027
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Radzyń Podlaski

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
wojtekr Łódź

19 kwi 2010, 23:05   (#2)  

ja trzymam w ogólnym. Roślin nie uszkadzają, nawet są pożyteczne bo zjadają resztki i trochę glonów.

wojtekr
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Łódź

Perolski Swinoujscie-Midleton

20 kwi 2010, 02:24   (#3)  

Wszystko zalezy od gatunku ryb jakie trzymasz,ale w Twoim przypadku mozesz.

Perolski
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Swinoujscie-Midleton

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Młode Dyskowce w akwarium ogólnym.

BOROTom w Zwierzęta · Odpowiedzi: 113 · Wyświetlenia: 32825
Cześć. Po wielu nieudanych próbach pary Blue Diamond wreszcie udało się dotrzymać ikrę do końca. Młode wylęgły się w akwarium ogólnym i trzymają się na razie korzenia. Poradźcie co robić, żeby utrzyma...
YouTube

Krewetki w ogólnym

Wristtech w Zwierzęta · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 11581
Witam, Co mi mogło zjeść krewetki??? Kupiłem wczoraj 2 krewetki na próbę a dziś ani jednej nie ma. W zbiorniku sa neonki, zbrojnik, otoski, kirysx1,danio x1,razbory,tetrax1, slimor jelenia.

Narybek ramireza w ogólnym

Natalaa89 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2711
Cześć akwaryści, Od jakiegoś czasu zastanawiałam się dlaczego samiec Ramireza siedzi ciagle w krzakach. Dziś dojrzałam ze pilnuje narybku. No i teraz moje pytanie do was ? Co robić ? Pilnuje ich dość...

Ampularia problem z muszla?

Kondzio w Zwierzęta · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4889
Mam pytanie mam problem ze ślimakami Ampularia dwie sztuki już mi umarły problem maja ze swoja skorupka ponieważ maja braki w niej wyczytałem w internecie że trzeba podawac wapno wiec kupiłem: Trixi...

Narybek neona w akwarium ogólnym

filippos123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3093
Witajcie, Ku mojemu miłemu zaskoczeniu rozmnożyły mi się neonki czerwone w akwarium ogólnym. Za jednym z krzaków chowa się jedna samica neona od kilku dni, a od 2-3 dni pływa tam kilkanaście malutkich...

Kora cynamonu w akwarium ogólnym

BOROTom w Zwierzęta · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6152
Witam. Założyłem ostatnio krewetkarium i wyczytałem,że dobrze jest dodać korę cynamonu do zbiornika. Jakie ma właściwości mniej więcej wiem ale nigdzie nie ma odpowiedzi czy nadawała by się (czy jest ...

Narybek w ogólnym-czy potrzebne częstsze podmiany?

ola821027 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1116
Mam narybek agassiza w akwarium ogólnym 112l.Wiąże się to z karmieniem narybku pokarmem pyłowym bądź żywym.Chodzi mi tu o pokarm pyłowy-artemia w trakcie wylęgu-czy potrzeba odmulać dno lub robić częs...

Ampularia

Kowaljl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2175
Zawsze lubiłem te zwierzeta jako ze ostatnio z nieznanych mi przyczyn (byc moze ze starosći) padł mi moj ulubieniec od 3lat postanowilem kupic cos, bo jedna sztuka jakos tak smutno wygladala. Znalazle...

Glonojad kontra ampularia

Radek w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3164
Witam 1) Niedawno kupiłem "Ampułkę" albinotyczną. Mój Ancistrus dolichopterus (też albinos) regularnie raz dziennie jakby czyści, obgryza jej skorupkę. Nie wiem, czym to może być spowodowane i c...

Krewetki Red Cherry w akwarium ogólnym?

Aktinidia w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3169
Witam! W weekend stanę się szczęśliwą posiadaczką kilku malutkich (1,0 - 1,5 cm) Red Cherry i tu mam pytanko. Poszperałam na sieci, by dowiedzieć się, jakie mają wymaganie odnośnie wody i temperatury...

Statystyki

Ten temat przegląda 223 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571606
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.