Zamówiłem sobie, przyszło wszystko elegancko. Tylko, jako że miałem porównanie do oryginalnego opakowania 250ml ma ciutkę inny zapach ale podobny i delikatnie rzadszą konsystencję.
Koleś zarzeka się, że nie rozrabia, a rozlewa z oryginalnych 5L baniek.
A nie lepiej było kupić od użytkownika z forum o nicku Norbert Sabat o ile mnie pamięć nie myli. Albo dogadać sie w 5 osób kupić 5 litrów i sie podzielić. Ja mam zamiar tak zrobić to wtedy cena za litr wyniesie koło 57zł.
Dokładnie, zrzuta z kolegami i zakup. A jak już uparcie chciałeś szybko te 0,5 litra to trzeba było kupić w opakowaniu... 5 pln drożej, ale produkt fabrycznie zapakowany - moim zdaniem to nie duża różnica cenowa, a masz pewność, że masz to co zamawiałeś. Albo od razu litr, cena za połówkę chyba ta sama by wyszła.
A tak swoją drogą może ktoś ci sprzedał easy carbo DIY ... Tego się nie dowiesz.
Mad Jaro napisał(a):Dla pewności sprawdziłem jeszcze z kolegą z oryginalnym i konsystencja taka sama.
Kubkiem forda ? ;>
Wiesz, jak ktoś Ci to rozcieńczył o 10% to na oko nawet nie zauważysz, podejrzewam że i 20% by było nie do zauważenia - a lał będziesz więcej.
Nie mówię, że tak jest, można na allegro złapać fajne promocje przecież ... no ale można też mech z lasu . Wszystko zależy od człowieka.
Lej do akwarium, jak działa to się nie zastanawiaj więcej bo i tak za późno tylko lej dalej
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1970
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/easy-life-easycarbo-bio-nowa-naturalna-wersja-wegla-w-plynie_1_intro.jpg
Nowość w ofercie Easy-Life. W sprzedaży pojawiła się nowa odsłona jednego...
akwafun w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1453
Witajcie, przygotowuję sobie nawóz makro z soli (biorąc pod uwagę skład kranówki) i zastanawiam się czy można zmieszać go z easycarbo tak aby za jednym razem z rana podawać komplecik? chodzi mi główni...
abstract w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1166
Witam,
niestety wczoraj rano przez przypadek wpadła mi do zbiornika butelka EC, jakieś 70ml dostało się do zbiornika 72l :(
Po powrocie z pracy, cala obsada wyglądała na martwa, ale póki co, oka...
czy podczas stosowania EasyCarbo powinienem podmieniać wodę? czy raczej nie bo stężenie tego specyfiku się zmniejszy A stosuję go by załagodzić pojawianie się krasnorostów
jarula999 w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1583
Witam!
Czy EasyCarbo ma jakiś wpływ na mnożenie się krewetek?? Pytam bo zauważyłem że CO2 ma spory wpływ i krewety nie chcą się rozmnażać przy podawaniu dwutlenku z butli wysokociśnieniowej.. Może kt...
mkoziarski w Technika CO2· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1095
Witam!
W obecnej chwili nie posiadam butli CO2 a jedynie stosuję EasyCarbo. Do pomiaru pH i CO2 używam TEST-SET CO2+pH firmy JBL w związku z tym moje pytanie: czy tego rodzaju testy odzwierciedlają z...
wujek_bogdan w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4763
EasyCarbo jest chyba najwydajniejszym rozwiązaniem, konkurancyjny Seachem Flourish Excel wypada nieco gorzej. Zainteresował mnie jednak preparat Steranios . Nie jest to co prawda produkt przeznaczony ...
greenrat w Nawożenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2482
Czy w kostce 30cm z parvulą można podawać CO2 jedynie w postaci EasyCarbo, rezygnując z bimbrowni bez szkody dla roślin? Dodam, że oświetlenie to niemal 1W/L 6500k ze świetlówki energ.
Perolski w Nawożenie· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 4478
Moze to banalne pytanie ale jak prawidlowo podawac nawozy.Czy bezposrednio wlewac do akwarium czy w inny sposob?Posiadam 180l baniak dobrze oswietlony i dosc zarosliniony.Co2 z bimbrowni i moje kolejn...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 460 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej