Eheim EhfiLav czy to dobry wkład filtracyjny - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Eheim EhfiLav czy to dobry wkład filtracyjny

Liczba wyświetleń: 1353·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
mikit Biała Podlaska
Witam. Mam Eheima Classic 2217 kupionego bez wkładów i teraz nadszedł czas na jego odpalenie w nowym baniaczku. Nie mam za bardzo kasy więc szukam dobrego taniego wkładu i zastanawiam się nad Eheim EhviLav. Mogę wyrwać 5L worek za jakieś 45zł. Czy warto czy lepiej szukać czegoś innego ?
Od czasu stworzenia Internetu, ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

mikit
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Biała Podlaska

toXic PL Gniezno

07 mar 2010, 22:21   (#2)  

Ja za 5 l zaplacilwm prawie 100 zl.Moge ta lawe spokojnie polecic.Jak masz mozliwosc kupna w tej cenie :shock: to nawet sie nie zastanawiaj :twisted:

toXic PL
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Gniezno

07 mar 2010, 23:09   (#3)  

a ja ja polecam ale jako podloze na sam dol akwarium
--
pozdrawiam
Andrzej Turczynowicz
instagram: https://www.instagram.com/submerged_aquascaping/
tiktok: http://tiktok.com/@andrzejturczynowicz
youtube: https://www.youtube.com/@submerged_aquascaping

Andrzej_Turczynowicz
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Łódź

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

hygrophila-lancea-chai-in-vitro-aqua-art-i-46914-5-2000-665da2af40a83.jpg

Hygrophila lancea Chai - czy komuś się przyjęła?

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3653
hygrophila-lancea-chai-in-vitro-aqua-art-i-46914-5-2000-665da2af40a83.jpg Klienci zgłaszają nam problem z przyjmowaniem się Hygrophila lancea Chai z Aqua-Artu. Nam również nie udało się jej utrzymać,...
1.png

Czy to bezpieczne ?

miszelhdr w Szkło i meble · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2212
Witam szanowne grono po latach :) Musiałem utworzyć nowe konto, poprzednie "zgubiłem" Przy remoncie, podczas czyszczenia baniaka na działce potłukłem swoje 12sto letnie 240 L :( Jak to re...
IMG_20260130_171052[1].jpg

Czy to jest śluzowiec czy może jakaś odmiana grzyba ?

Badman w Glony · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3187
Był restart akwarium jakieś 3 tyg. temu, korzeń był w poprzedniej aranżacji. Aktualnie "coś" rośnie na korzeniu i się rozprzestrzenia. Czy to jest śluzowiec czy może jakaś odmiana grzyba ? T...

Eheim Professional 4+ 600 i kwestia bezpieczeństwa

Łoś w Filtracja · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4746
Witam Mam akwarium i do niego filtr kubełkowy Eheim Professional 4+ 600. Filtr chodzi od niedawna. Ogólnie jestem zadowolony tylko jedna rzecz mnie martwi. Chodzi mi o mocowanie węży na króćcach przy...

Eheim 2424 zmiana zaworu

rawracer w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 484
Witam. Czy przerabiał ktoś temat ze zmianą zaworów w Eheim experience 250 na zawory z 350 ? Czy wielkosciowo to to samo ? Czy cala głowica jest większa ? W środku średnice ładne jednak dusi go pewni...

EHEIM PROFESSIONEL 4+ 250 - smarowanie na rozruch

pk77 w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1590
U mnie przygotowania do usprawnienia akwarium ruszyły pełną parą. Właśnie rozpakowałem Eheima (model w temacie), i planuję go jutro podłączyć pod moje akwarium "z robakami" :D Jest jeden pr...

Czy filtracja zależy od sposobu prowadzenia zbiornika?

pk77 w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1561
Czy systemy high tech potrzebują innej filtracji niż low tech przy tych samych wymiarach akwarium? Moje pytanie wynika stąd, że widziałem wiele zbiorników low tech, które były prowadzone niemal bez fi...

Aquael Ultramax 1500 - stara czy nowa wersja?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 8075
Od czwartku mam filtr Aquael Ultramax 1500 kupiony w pewnym sklepie za okazyjną cenę 594 zł. Niby to miała być nowa wersja lecz z tego co wyczytałem kosz zasysający powinien być innego kształtu. Jak ...

Czy mój system co2 jest nieszczelny?

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2364
Cześć Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...

Czy SUNSUN HW-704A jest cichy?

Łoś w Filtracja · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3840
Cześć Zastanawiam się nad drugim filtrem do moich 300 litrów jako biolog i znalazłem takie coś SUNSUN HW-704A ,z oczywistych względów zainteresowała mnie wersja bez UV i ogólnie nie najgorzej one wyg...

Statystyki

Ten temat przegląda 3131 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570934
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3131 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.