Batalia podłoży - Aqua-el Actisubstrate Pro
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Link od listy pozostałych podłoży: https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/te ... 90316.htmlUWAGA: ankieta dotyczy nowego granulatu Actisubstrate (nie substratu aquakris) Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże [b]przez minimum rok czasu</b>. Osoby, które stosowały dane podłoże krócej proszone są o nie branie udziału w ankiecie. Dla uwiarygodnienia wyników ankiety zapraszamy do prezentowania zdjęć zbiorników funkcjonujących na danym podłożu [b]przez okres dłuższy niż 1 rok</b>. W odpowiedzi na ankietę można umieszczać jedynie zdjęcia o których mowa powyżej lub jednozdaniowe wypowiedzi nt. podłoża na które dokonano migracji w przypadku problemu z podłożem.
np. "Przeszedłem na podłoże XXX - jestem zadowolony/nie jestem zadowolony"Wszelkie dyskusje merytoryczne prosimy umieszczać w osobnych dyskusjach (tematach) na forum.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
to podłoże to totalna porażka, pieniądz wyrzucony w błoto, dosłownie i w przenośni. Miałem wersję powder, natychmiast po zalaniu zbiornika, zrobiło się jedno wielkie bloto.
-

maslo_82
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Poznań
Widziałem to podłoże tylko na wystawie w sklepie... Wnioski? Takie same, jak kolega powyżej... Masakra. Jedno błoto.
-
Lukas123
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Łodygowice
Powiązane tematy
Kiedyś Amazonia, potem Amazonia II, Amazonia Light a teraz PRO czyli nowość w portfolio firmy ADA.
porownanie-podlozy-akwariowych.jpg
Opinie w internecie często pisane są na zamówienie, postanowiliśmy zatem stworzyć rzetelną bazę recenzji podłoży akwarystycznych opartych wyłącznie na ankietach pr...
maflora-intense.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże krócej ...
rotala-maflora-light.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże kr...
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
podloze-aqua-substrate.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże ...
podloze-aqua-substrate-pro.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
jbl-proscape-plant-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże...
podloze-oase-scaperline-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane po...
Witam.
Posiadam 30l ziemi aqua soil i chciałbym jej użyć do baniaka. Jedyne pytanie, które mnie nurtuje to czy mogę ją jeszcze użyć. Ziemia była zakupiona chyba z 4 lata temu i nie wiem czy ma jakiś ...
|