Nano reaktor co o tym myślicie ?
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Znalazłem na allegro dość ciekawe urządzenie powiedzcie mi co o tym sądzicie
http://www.allegro.pl/item926375440_nan ... r_co2.html
Zastanawiam się nad tym ale czekam na waszą opinie co jest lepsze dyfuzor ze spieku czy taki reaktor
-

Jointela
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Dąbrowa Górnicza
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
no też ciekaw jestem jak rozpuszcza co2 w wodzie to ustrojstwo
Więcej o 450L kliknij w bańkę

-

kylon
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Opoczno
-
Jak dla mnie lipa, woda przez to nie płynie, wygląda jak miniaturowa wersja drabinki. Za 54 pln kupisz filtr wody narurowy, choćby coś takiego http://www.allegro.pl/item940049042_fil ... cenie.html i zrobisz z tego termoreaktor w/g projektu z forum - poszukaj.
-

dimmus
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: okolice Opola
Usunięto użytkownika 14432
dimmus napisał(a):Za 54 pln kupisz filtr wody narurowy
Eeee, 54 zł to chyba takie ze złotym łańcuszkiem. 30-35 zł można kupić.
np. tutaj http://www.ustm.pl
-
Usunięto użytkownika 14432
●
Powiązane tematy
Witam
Ktoś używa tego reaktora ?
Obejrzałem kilka filmów na YT i wygląda to solidnie i spełnia swoje zadanie ,ale cena zabija .
Jednak poszukałem ,poszperałem i zakupiłem na chinskim portalu za po...
Witam drodzy forumowicze.
Zakupiłem właśnie multi reaktor NCO2-3
Prosty jak budowa cepa.
Problem polega na tym że ani w opakowaniu ani na stronie producenta, ani w głębinach internetów nie znalazłem ...
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Od wielu lat do rozpuszczania CO2 używam korpusu filtra narurowego. To już mój trzeci filtr, a zmieniam z powodu rozszczelnienia spwodowanego degeneracją two...
Witam!
Mam reaktor co2 z korpusu, chciałem zapytać czy jak zasypie go biobalami lub ceramiką to czy rurka zasysającą wodę nie zassie tego?
Czy włożyć to do jakiegoś woreczka siateczkowego?
Wysłane ...
Może ktoś mądrzejszy mi coś wytłumaczyć ?
Zakupiłem reaktor co2.
Ile nie ustawie bąbelków to nie zmienia mi się kolor na indykatorze 30 mg/l ani na 20 mg/l ???
Wysłane z iPhone przy użyciu aplik...
Mam mały problem z reaktorem co2,
problem jest taki ze wydaje dźwięki bulgotania i zapowietrzenia, dzieje się to gdy podaje większa ilość co2, kiedyś bez niego było normalnie ustawione bąbelki co2 i i...
Cześć!
Planuje zbudować reaktor co2 do akwarium 54l, filtr na wężach 12/16 i mam parę pytań.
1.Jaki wybrać rozmiar korpusu, 1/2 czy 3/4 który będzie lepszy?
2.Jaki rozmiar złączek pex (takie jak na z...
Czy mozna zastosować reaktor sera 500 do takiego akwarium?
Czy lepiej dyfuzor ?
Witam wszystkich mam takie zapytanie do was czy mieliście taki przypadek, a może to normalne:
Otóż wczoraj ze względu na irytującą mnie mgiełka w akwarium wczoraj zmieniłem mój zewnętrzny atomizer co2...
Cześć, przymierzam się do zakupienia jakiegoś reaktora CO2(chyba padnie na qualdropa).
Zastanawiam się czy są jakieś przeciwwskazania do tego, aby do takiego reaktora w razie potrzeby pakować media d...
|
|