Mąteusz179 w Glony· Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 4328
IMG_2488.jpeg IMG_2489.jpeg
Mam akwarium 72L (60x30x40)
Pampa sinkor wrb 60cm na 30% 7h dziennie
Podłoże jałowe piasek i żwir
Grzałka na 23 stopnie
Filtr tera ex 700plus na 90% mocy
Co2 z butli i...
pawel_s w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5455
Zastanawiam się nad testami - no3 wychodzi mi w akwarium +~ 15 wg testu zoolek, natomiast nurtuje mnie test po4 - probówka mimo wykonania testu na wodzie z akwarium nie zmienia barwy- pomyślałem że mo...
Diego228 w Glony· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1830
Witam serdecznie, w ostatnim czasie na eleocharis parvuli pojawia się coraz więcej wielokomórkowców, które wyglądają w zasadzie jak osad, co pozornie zmienia kolor. Może to wyższe stadium oedogonium...
Amanita w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2898
Cześć!
Zauważyłam w moim akwarium takie oto żyjątko. (zdjęcie w zał. Zdjęcie, nie moje, podkradnięte z innego forum, podobny wątek, niech autor wybaczy, ale sama nie miałam jak zrobić w tej jakosci)
...
Essa1987 w Filtracja· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3749
Witam,
Mieszkam w Belgii i ostatnio kupiem okazyjnie uzywane akwarium 450L marki Aquatlantis z filtem biobox. Teraz okazyjnie kupuje nowego hypermaxa i mam pytanie jakie media do niego polecacie ??? ...
przemx23 w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3026
Witam.
Planuję zakup filtra RO.
Tym filtrem prawdopodobnie będzie INVITAL RO Advanced.
Jedyną wątpliwość jaką mam to częstotliwość korzystania z tego filtra.
Mianowicie czy częstotliwość korzystania z...
Twister w Szkło i meble· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2098
Dzień dobry,
Planuję założyć akwarium 30L. Najważniejszy jest dla mnie trawnik do którego planuję wykorzystać monte carlo. Później planuję wpuścić krewetki i ewentualnie otoski, jeżeli będzie taka moż...
Robcio12 w Technika CO2· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6405
Witam mam pytanie czy na 2 litrowa bimbrownię invital co2 można samemu zrobić składniki do wytwarzania gazu?
Słyszałem o sodzie oczyszczonej i kwasku cytrynowym + woda ale w jakiej proporcji to zmies...
Statystyki
Ten temat przegląda 1011 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1011 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej