|
|
Gdzie można kupić rasowe gupiki na śląsku
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam, od jakiegoś czasu szukam z trudem ładnych odmian barwnych samców gupików, niestety z marnym skutkiem, jedynie bardzo ładne pawie oczka udało mi się kupić w Katowicach w Aquabotanique u Pana Arka... Chciałbym zakupić inne odmiany... Widział ktoś z was drodzy forumowicze gdzieś na śląsku ładne okazy??
-
nazer
●
Dobry wybór .Janusz to wielokrotny mistrz świata i Europy.Posiada hodowle w B-Białej .Poza tym to sympatyczny facet bez sodówy .Numer telefonu do Jasia podam kiedy wyrazi na to zgodę .
-

mayaca
●
- Ranga: Zaawansowany użytkownik
- Miasto: Polska -wyłącznie
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
-
Tomasz_P
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
Witam,
Mam prośbę o identyfikację krewetki ze zdjęcia.
Długość około 25-30 mm. ImageUploadedByTapatalk1374599304.973753.jpg
Witam,
Czy ktoś kto zajmuje się guppikami moglby pokierować co źle robię, że chorują mi gupiki?
Dopiero co skończyłem leczyć CFMem martwicę pletw u dwóch gupikow a dziś kolejny ma poszarpana pletwe ...
Witam. Mam okazję zakupić 2x belki na profilach 16cmx120cm. Są zbudowane na diodach 3W, do tego dibond i soczewki. Każda ma 16 diod białych 6500k i 40 diod rgb. Wszystko pod jeden zasilacz i sterownik...
Sam stanalem przed decyzja zakupienia butli CO2 (poza wakacjami rzadko bywam w domu a przygotowanie 10l mieszaniny rekacyjnej jak by nie bylo zajmuje troche cennego czasu).
Pomyslalem przy okazji o ...
Najpierw dane o moim zbiorniku: Aquael Optiset 200, filtracja Unimax 250, przed Unimaxem filtr narurowy 10" wypełniony watą.
Chcę się pozbyć narurowca, a w zamian dodatkowo dołożyć Multikani 800 ...
Witam,
Mam głupie pytanie. Jak mocno mozna naciskać szybę w akwarium 6mm (przed edycja napisałem 4mm co było błędne) i 72l?
Mam troche nitek zawsze na szybie wiec je ścieram karta bankomatowa i zaw...
Witam !
Gdzie mam włożyc woreczek z Seachem Purigen [100ml] w filtrze eheim professionel 4+ 350.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Witam
W starym akwarium miałem lignit, który z pewnych względów wyjąłem na pare dni. Przez ten czas usechł on i zaczął się kruszyć. Czy jak go włoże ponownie do akwarium to czy nie rozkruszy mi się o...
Mam kilka stymulatorów, hormonów wzrostu dla roślin różnych firm jak
* Azoo Hormony (Gibereliny, auksyny, zeatyny),
* Vimi Stimulator,
* Seachem Flourish Advance,
* ADA Green Gain
Czy można je łąc...
|
|