Lejla w Technika CO2· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 11480
Chciałam kupić sobie wszytko do zestawu co2 tylko wystąpił problem nie doczytałam i kupiłam reduktor firmy magnum z zaworkiem precyzyjnym i licznik bąbelków i aqua Nova. I czy jeśli odkręciłam tą końc...
Valeska w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1279
Cześć wszystkim,
czy wszystkie białe krewetki karłowate z rodziny Neocaridina to N. palmata, czy istnieje biała odmiana N. davidii? W internecie figuruje odmiana o nazwie White Pearl/Snowball, ale nie...
Mateo525 w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4529
Cześć wszystkim,
Jako że od dłuższego czasu przymierzam się do założenia akwarium, ale do teraz nie było czasu przyszły mi testy wody, i tak kupiłem jbl kropelki i wyszły następująco:
Gh 15
Kh 20
Ph 7...
GOLUMN w Podłoże· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 8467
Witam wszystkich.
Chciałbym po zlikwidowanym akwarium malawi założyć zbiornik ogólny.
Będzie do akwarium Aquael Glossy 260 l.Na dno chcę dać ziemi ogrodowej i na to czarny żwirek kwarcowy.
Robię to p...
Ciechan w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2140
Kupiłem ostatnio zestaw linek dedykowany do mojego Chihirosa i okazało się, że nie pasuje zbyt dobrze. Muszę skrócić śruby dociskowe dołączone do zestawu. Wygląda na to, że otwory w obudowie lampy nie...
Amarok w Glony· Odpowiedzi: 64 · Wyświetlenia: 26467
Witam!
Niestety kolejny raz przegrywam z glonami, akwarium (125 L) mam już 6 miesięcy. To jest można powiedzieć mały restart, ponieważ wcześniej glonów było mniej ale zdecydowałem się wywalić całą st...
NanoFan w Technika CO2· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 12955
Dzień dobry,
Przymierzam się do zakupu kontrolera pH do akwarium (komputera pH) w przedziale cenowym do 700 zł.
Wstępnie wybrałem sobie 3 kontrolery, ale mam trudności z podjęciem ostatecznej decy...
marcinox w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1896
Wystartowałem akwarium 112l dla odmiany nie będzie to typowy roślinniak, choc roślin będzie dość dużo, ale tych łatwiejszych, planuję tam dać grupkę Neonów (15-20), myślałem o Neonie zielonym (simulan...
Statystyki
Ten temat przegląda 428 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570949
• Liczba wątków: 48798
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 428 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej