"Który Konkurs" - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

"Który Konkurs"

Liczba wyświetleń: 1409·Odpowiedzi: 4
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

18 sty 2010, 17:07 "Który Konkurs"  (#1)  

Witam

Pozwoliłem sobie otworzyć ten post ze względu ze jest coraz więcej konkursów akwarystycznych i trzeba w niektórych przypadkach się zdecydować gdzie wysłać swoja prace AGA,IAPLC,International Aquascaping Contest

Wy preferujecie który konkurs i dlaczego ?

zabojad
Ranga: Aktywny użytkownik

Wspieram stronę kontem Premium

Be-Pio Lublin

19 sty 2010, 21:05   (#2)  

Dla mnie bezapelacyjnie nr.1 to IAPLC - byc w gronie najlepszych to zaszczyt i światowa renoma. A tak na serio.. tam faktycznie możesz się dowiedzieć jak inni oceniają twoje dokonania - Twoja praca jest w końcu oceniana przez kilkunastu sędziów o ile bedziesz w pierwszej 100-tce.

AGA- chociaż nigdy tam nie startowałem, uważam ,że obecnie są to takie dogrywki po IAPLC - w większsości te same prace, mniej sędziów, chociaż konkurs ma swoją renomę.W tym roku może wyślę.

International Aquascaping Contest - nowy konkurs teraz II edycja. Myślę,że warto w nim brać udział - pudło jest nagradzane finansowo(z większym prawdopodobieństwem wygranej) , choć nadsyłana praca musi byc "świeża".
pozdrawiam i zapraszam na moją stronę
www.aquascaping.com.pl
Obrazek

Be-Pio
Ranga: Najlepszy Aquadesigner 2015

Miasto: Lublin

Anonim 1811

20 sty 2010, 10:09   (#3)  

IAPLC - największy prestiż, największa skala, najwyższy poziom :wink:
AGA ostatnio nie lubię bo to powtórka z rozrywki.
Wszystkie mniejsze konkursy - fajna sprawa ale jakoś nie mogę się zebrać żeby coś powysyłać :lol:

A poza konkurencją jest oczywiście nasz konkurs NANO!

Anonim 1811

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

20 sty 2010, 23:13   (#4)  

Dzieki ze podzieliliscie sie waszy zdaniem i mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej wypowiedzi :wink:

zabojad

Wspieram stronę kontem Premium

MarioMarina Siedlce

22 sty 2010, 21:38   (#5)  

W moim odczuciu bezapelacyjny numer 1 to IAPLC . To coś w rodzaju filmowych oskarów lub naukowego nobla.

AGA- myślę , że traci renomę z powodu powtarzających się prac z konkursu japońskiego.Na miejscu organizatorów próbował bym coś z tym zrobić. AGA mogła by być dobrą alternatywą dla wszystkich tych którzy nie wyrobili się na IAPLC lub tych którzy są bardziej płodni niż jedna praca w roku.

Polskie NANO miło zaskoczyło mnie poziomem ubiegłorocznych prac a to dobry prognostyk na przyszłość. Może za lat kilka będzie to czołowy światowy konkurs nano.

PS. Taki konkurs czy inny, mniej prestiżowy czy bardziej , pewien jestem, że każdy daje ich zwycięzcom wiele satysfakcji :wink:

MarioMarina

Miasto: Siedlce

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Statystyki

Ten temat przegląda 290 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570958
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 290 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.