Wielkie podziękowanie!!! - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wielkie podziękowanie!!!

Liczba wyświetleń: 2482·Odpowiedzi: 10
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

09 sty 2010, 01:53 Wielkie podziękowanie!!!  (#1)  

Witam wszystkich,patrząc dziś na swój zbiorniczek w domu zainspirowała mnie myśl że warto komuś za to wszystko podziękować,choć wiem że akwarium które posiadam nie jest jakimś wielkim oh!czyli super,ale jest to naprawdę mój pierwszy zbiornik w którym na pierwszym miejscu są rośliny...i jeszcze wiele przede mną.
Więc serdeczne podziękowania dla wszystkich którzy są aktywni na tym forum,za dobre rady i za ich wiedzę którą dzielą się z zaczynającymi przygodę tego pięknego hobby.
Wielkie podziękowania dla sklepu,Roslinyakwariowe za pomoc,dobre rady i wspaniałą obsługę klienta w Krakowie.

P.S.Dlatego serdecznie zapraszam wszystkich młodszych i starszych do skorzystania z oferty RA.bo śmiem się wyrazić że ich mottem powinno być:..................
Proszę wszystkich korzystających z ich usług o wyrażenie swojego motta (opinii)

Wielkie dzięki Grześku!!!

Gość

Chilli Kraków

09 sty 2010, 11:33   (#2)  

Ja osobiście uważam że tak samo Grzegorz jak i jego Brat to super fachowcy którzy zawsze radzą bardzo dobrze i maja dobre podejście do klienta - mam o nich bardzo dobre zdanie, bardzo szczerze polecam ten sklep - nie ma wciskania na siłę za to jest racjonalna reakcja i przedstawianie każdej możliwej alternatywy tak jak powinien to robić każdy szanujący się sprzedawca.

Ja w dużej mierze właśnie im zawdzięczam początki mojej przygody z akwarium!

Gorąco polecam ten sklep.
"...Wiesz jak rozpoznać strażaka w tłumie panicznie uciekających ludzi??
Zawsze będzie biegł w przeciwną stronę niż wszyscy inni..."

Chilli
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Kraków

Szkoda że nie bardzo chcecie wyrażać opinii.

Gość

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Adamynas Płock

09 sty 2010, 17:03   (#4)  

Spokojnie, temat świeży a Ty chcesz już stu odpowiedzi :shock:
Akwa powinno nauczyć cię cierpliwości

Adamynas
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Płock

09 sty 2010, 17:24 Fakt  (#5)  

Adamynas napisał(a):Spokojnie, temat świeży a Ty chcesz już stu odpowiedzi :shock:
Akwa powinno nauczyć cię cierpliwości

Masz racje może troszkę cierpliwości.

Gość

Aquario Bździszewo

09 sty 2010, 17:29   (#6)  

Moim skromnym zdaniem akwa wyszlo swietnie , mnie sie bardzo podoba szczegolnie lewy rog patrzac na akwa ,brawo Marcel.
Bzdziszewiakiem tańczyć by sie chciało.

Aquario

Miasto: Bździszewo

09 sty 2010, 22:53   (#7)  

akwa piękne ile dałeś za palety ???trochę nie dobrane kolory podobnych kolorów ładniej by wyglądały ale tak to SUPER!!! :)

dawidnasas

sebolerro Bydgoszcz

09 sty 2010, 23:16   (#8)  

Akwarium przepiękne widać że włożyłeś w to dużo chęci i pracy ;) Gratulacje

sebolerro
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Bydgoszcz

10 sty 2010, 02:03 Palety mam od 18 mieięcy  (#9)  

dawidnasas napisał(a):akwa piękne ile dałeś za palety ???trochę nie dobrane kolory podobnych kolorów ładniej by wyglądały ale tak to SUPER!!! :)

Witam wszystkich palety mam już trochę czasu więc i trochę wiedzy na temat akwarystyki posiadam,teraz właśnie je sprzedaje zostały tylko dwie te pomarańczowe,szkoda ale trudno jest pogodzić roślinność dobrze utrzymaną z tym gatunkiem ryb,chodzi tu bardziej o temperaturę i nasilone światło u mnie ponad 1W na litr podmiany wody dość częste niestety pod akwarium mam tylko zimną i podczas podmiany temperatura spada nawet do 23st.Jeszcze nie wiem co w baniaczku będę chował ale na pewno drobnice ,może rady wasze.

P.S W temacie raczej chodziło mi o relację związane ze sklepem RA,ale dzięki za wypowiedzi i w mojej intencji.

Gość

10 sty 2010, 11:39   (#10)  

no ja jeszcze niestety nic nie zamawiałem i dlatego przyłączam się do pytania bo niedługo wystartuje akwa

dawidnasas

10 sty 2010, 23:25   (#11)  

dawidnasas napisał(a):no ja jeszcze niestety nic nie zamawiałem i dlatego przyłączam się do pytania bo niedługo wystartuje akwa

A więc zapraszam do skorzystania z ich usług,naprawdę warto, szczera podpowiedz z ich strony stawia nas klientów w świetle zadowolenia z uprawianego przez nas hobby,a ich stawia na wysokim poziomie ponad pracą !bo myślę że nie traktują tego tylko jak pracę ,ale jak coś co kochają najbardziej.
P.S I za to sie szanuje ludzi.

Gość

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

1 (800x524).jpg

200 l - Trzy wielkie kamienie

gislan77 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 31 · Wyświetlenia: 13512
Witam serdecznie. Minęło dobre pół roku od założenia poprzedniej aranżacji i postanowiłem zmienić ją na trochę mniej wymagającą. Tzn na taką, w której nie będę musiał ciąć co kilka tygodni i nawoz...
1.jpg

740l - "Wielkie Księstwo Warszawskie" - Sebastian Kotowski

Foolszklo w Akwaria · Odpowiedzi: 93 · Wyświetlenia: 42302
AKWARIUM ZOSTAŁO ZAŁOŻONE 01-07-2010. OBJĘTOŚĆ 740L w obiegu WYMIARY AKWA 180 x 60 x 60 przednia szyba OptiWhite + samp 70 x 40 x 35 OŚWIETLENIE ATI 800w T5 10 X 80w + T8 54w = 1,3w/L T8 1sztu...

Filtry Oase to wielkie g…

Martino w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2178
No siema. Tak pokrótce opiszę wam moją przygodę z filtrami Oase. 25 marca 2022 r. zakupiłem filtr Oase Biomaster termo 300. Filtr działał sobie około roku po czym zaczął się zapowietrzać, głośno cho...

Liście rosną wielkie ale są brązowe cienkie i pofalowane

krzysiekakwariowy w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2266
Cześć! Jestem tu nowy - witam forumowiczów! Mam problem ( a może nie ) z roślinami. Po zakupieniu w sklepie ( Echinodorus Hot Pepper, Echinodorus Europa i Echinodorus Red Flame ) i posadzeniu rosną ...

Czy to oświetlenie nie jest za wielkie

aptacy w Oświetlenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 4238
Witam wszystkich forumowiczów, moje akwarium ma wymiary 130x50x50, do tej pory mialem większość dna pokrytą trawnikiem i w sumie żadnych innych roślin, a oświetlenie które zastosowałem to, https:/...

BŁAGAM o pomoc. Wielkie niedobory...

Bartek1984 w Nawożenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 2714
Witam, postanowiłem założyć osobny temat ponieważ moje akwarium przechodzi mega kryzys związany z jakimiś niedoborami. Akwarium 112L 80x40x35 (profil) Podłoże Bazalt + osmococte dla roślin w...

Krasnorosty ? Czy to takie wielkie zło ?

spec8320 w Glony · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4184
Witam. Pomyślałem, że napisze ten temat ze względu na brak wystarczającej wiedzy na temat tego glonu. Czytałem sporo w internecie pojawia się mnóstwo opinii których nie rozumiem jedni starają się go...

Wielkie rozbieżności w testach NO3

file w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2168
Witam: Początko miałem zooleka i akwa 5 mg/l kranówa i osmoza niezmierzalne coś mi testy podpadaly i kupilem tetrę, przez wielu osób wychwalany i wyszło, że: akwa ponad 50 mg/l -> to może...

Czy można obciąć stare wielkie akwarium

Arkadiusz77 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3816
Mam pytanie do wszytkich tych którzy w sprawach techniki szkła są obeznani, czy jeśli istnieje już kilkuletnie (5 lat) akwarium o sporych wymiarach ,a wysokości 75 cm a ktoś chciałby jego wysokośc ter...

Statystyki

Ten temat przegląda 370 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571008
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 370 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.