Anonim 59529 w Nawożenie· Odpowiedzi: 48 · Wyświetlenia: 14697
Witam
Udało mi się zmiękczyć wode przy pomocy wody ro i jak w kranie mam 11 GH to teraz w akwarium mam 5 GH. I udało mi się też ją lekko zakwasić tak na 6,5 ph ale to dzięki chyba podłożu Controsoil....
H2athor w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4689
Witam Wszystkich.
Chyba od października ubiegłego roku jestem posiadaczem 200 litrowego akwarium, chciałem aby było było roślinne i jest. Akwarystą jestem od lat , ale zawsze było to malawi. Wszystko...
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3956
bezco2.jpg
In this video I discuss the four most important criteria for success when managing low tech planted aquascapes.
1. Substrate: Aquasoils are the best option and superior to other substra...
szkot w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1537
Dzień dobry,
Jakiś czas temu zakupiłem wyżej wymieniony test do bezpośredniego pomiaru co2. Nieważne czy mierze wodę z akwarium LT, wodę kranową, wodę przegotowaną, dopiero po wlaniu wielu kropel mi...
Dejv33 w Nawożenie· Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 9621
Witam, zakładam akwarium 120L HT.
Oświetlenie - Chihiros LED RGB VIVID 2
Akwarium - 80x35x50
Podłoże - Platinium Soil Normal
Zestaw Co2
Planowane rośliny to w szczególności średnio wymagające ale i ...
seb_ik w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4558
Dzień dobry wszystkim!
Pytanie jest następujące: sprawiłem sobie do małego baniaczka ok. 20l zestaw ISTA BUTLA CO2 Z DYFUZOREM, pytanie dla obytych: jak szybko powinien znikać z dzwonu bąbel z gazem,...
smugga w Nawożenie· Odpowiedzi: 104 · Wyświetlenia: 54969
Witam, czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek forumowiczów zna i mógłby podać "przepis szwagra" na ten modny ostatnio specyfik jakim jest węgiel w płynie ? Spodziewam się, że tak jak w przypadku in...
mmagik123 w Nawożenie· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 17101
Witam, Dzisiaj na stronie sklepu natrafiłem na CO2 w płynie.
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/tetra-plus-250ml-p-20913.html?osCsid=6df84e45f95e8
A teraz pytanie do was : Jak się sprawdza w waszych...
coku w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1955
Witam , chce sie wziąć w końcu lepiej za akwarium i szukam odpowiedzi od osób , które miały nie jedno akwarium , żeby mieć pewność. Chce zamówić sole i sam nawozic bez testow, metoda EI, tylko bez co2...
Statystyki
Ten temat przegląda 293 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571608
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 292 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej