Przepraszam , że pomyliłem fora ale amam kotną samiczke chowa się za filtrem i bardzo wolno oddycha . Jeśli ktoś wie co to to prosze o szybką informacje czy będzie rodzic czy to jakaśchoroba
Myśle ze szuka miejsca do okocenia, spokojnego, jesli bedą podpływać inne ryby np molinezje, lubią, bo wiedzą ze szykuję sie uczta, to gubiczka może zwlekać nawet kilka dni obserwuj
Megi1234 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3261
Witam, czy mógłby ktoś pomóc w identyfikacji choroby gupika? W zalaczeniu przesyłam zdjęcia. Ma na boku jakby taką narośl, pojawiła się jakieś dwa dni temu. Jest o wiele mniej aktywny.
Pozdrawiam...
mkrzepisz w Zwierzęta· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5702
Witam i mam pytanie czy są to dwa samce, wyglada że tak ale wole sie upewnić IMG_20220106_111807.jpeg IMG_20220106_111828.jpeg
Wysłane z ELS-NX9 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl...
Kerniak w Zwierzęta· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2464
Z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale cos mi sie zrobilo z klawiatura.
Moj gupik od 3 dni dziwnie sie zachowuje - plywa bokiem, jest apatczny, ma tez bardziej ukrwione niz zwykle skrzela. P...
grzechu73 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 7670
Witam!
Podczas mojego 2 tygodniowego urlopu rybki karmiła moja sąsiadką. Po powrocie zauważyłem dziwnie wielki i o dziwnym kształcie brzuch u gupika-samca. Również wydaje mi się, że jego piękny welon...
ismeria w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1263
mam problem z moim gupiczkiem, leci na dół akwa, jego płetwa ogonowa dosłownie leży na żwirze...kiedy podpływa do góry jest to ruch jedynie jego łepka i bocznych płetw, wydaje mi się że nie jest w sta...
jurek40b w Zwierzęta· Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 8971
Mam 160L akwarium,gupiki są moimi ulubionymi żyworódkami.Mam dokładnie gupiki endlera, ale mają jeden minus,rozmnażają się w zastraszającym tempie.Dopóki nie podawałem co2 i nawozów,roślin było sporo,...
opok w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2769
Witam niestety muszę założyć ten temat:/ w weekend nie było mnie w domku i zostawilem pod opieką rodzinki akwarium. w piątek przed wyjazdem zauażyłem ze jeden z gupików bardzo słabo macha prawą płetwą...
Statystyki
Ten temat przegląda 283 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 283 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej