Aquabotanique - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aquabotanique

Liczba wyświetleń: 603·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Sebba96 Tczew

27 lis 2009, 23:43 Aquabotanique  (#1)  

Witam chciałem się spytać o nawozy aquabotanique,jak wpływają na rośliny?

I jeszcze chciałem się spytać o nawozy ADA czy mają date ważności bo nastepne akwarium chce mieć na ADA i chciałbym powoli zacząć zbierać wszyskie FANTY :D

Sebba96
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Tczew

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Nowe nawozy i preparaty Aquabotanique

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2315
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-planta-nowosci-news-54a3c30cd11d1b09df71ea40bfdb4639.jpg Firma Aquabotanique wypuściła nowe preparaty sygnowane linią Planta Activ. Należy ...

Nawożenie aquabotanique

kojot99 w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 818
Witam mam pytanie czy ktoś może nawozi swoje akwa nawozami firmy aquabotanique.I ile czego dozujecie?

Czy dozować makro Aquabotanique? (pomoc)

bulkazdk w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 609
Witam serdecznie, z informacji znalezionych na stronie wodociągów wyczytałem że poziom NO3 wody kranowej (w mojej miejscowości) to 10 mg/l , test potwierdza ten wynik. W akwarium mam około 15ml/l NO3....

Biogrunt Aquabotanique + JBL Manado

Luki17 w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 785
Witam. Czy można Biogrunt przysypać JBL Manado? I czy dać jakąś siatkę pomiędzy biogrunt a Manado?

Biogrunt Aquabotanique

Luki17 w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 633
Witam. Czy na podłoże biogrunt przed wsypaniem żwiru należy położyć jakąś siatkę?

jak dobrać dawke nawozów aquabotanique do 112l

milus w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1871
stosuję według zaleceń producenta a rośliny słabo się wybarwiają, gniją dolne liście a tempo wzrostu nie jest zachwycające!Do tego jeszcze pojawiają się nitki...

Aquabotanique, Aqua-art, Sole

pawel060 w Nawożenie · Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 8426
Zastanawiam się których nawozów użyć Planta Activ czy Planta Gainer? Co polecacie z tych linii nawozów? Zastanawiam się nad kupieniem tylko Makro i mikro i chyba nie potrzebne będzie dodatkowe zastoso...

Aquabotanique czy Easy Live ?

ekuPL w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 695
Witam. Czy używacie nawozów firmy Aquabotanique z serii Planta Activ? Ciekaw jestem czy są to lepsze czy gorsze waszym zdaniem nawozy od popularnej firmy Easy Live . Jeśli ktoś z was stosowal lub st...

Nawożenie AQUABOTANIQUE proszę o pomoc

skalar23 w Nawożenie · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5376
Jako początkujący witam wszystkch i pozdrawiam. Moje akwa to 240l,oświetlenei 3x54w T5 (1x54w od10:00 do 13:00,od 19:00 do22:00) (2x54w od11:00 d0 20:00) razem 3x54w świecą przez 3h (zmniejszyłem ze...

Aquabotanique PlantaActiv makroelementy - proszę o pomoc

piotrek_pajak w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 849
Witajcie ponownie, kupiłem ostatnio zestaw nawozów AquaBotanique i niestety nie zwróciłem uwagi w sklepie na brak tylnej etykietki na makroelementach (skład i dawkowanie), czy ktoś może mi podesłać ...

Statystyki

Ten temat przegląda 307 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570983
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.