Chcę kupić halogen ale nie wiem jaki.Chodzi mi o to żeby się nie nagrzewał mocno i nie zużywał dużo prądu.Ma on być podłączalny do 220v.Czy są takie halogeny?I w jakiej cenie?
Ma on mieć max 100w bo potrzebny mi do LT.Prosze o szybkie odpowiedzi
Sigi w Oświetlenie· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 13845
Witajcie,
dzisiaj lampa nie uruchomiła się, dopiero zadziałała gdy włączyłem aplikacje.
Wyjeżdzam na 2 tygodnie na urlop i wolałbym by rośliny miały światło w tym czasie...
Co mogę zrobić by np. manua...
ravenice8888 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4050
Witam. Mam okazję zakupić 2x belki na profilach 16cmx120cm. Są zbudowane na diodach 3W, do tego dibond i soczewki. Każda ma 16 diod białych 6500k i 40 diod rgb. Wszystko pod jeden zasilacz i sterownik...
arcwarden w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3017
Hi zakupiłem tą lampę do kostki 30x30 i mam problem z nią mianowicie w aplikacji presety są zbugowane nie działają poprawnie kolumny z lewej strony jak kafelki
1A 2A 3A
1B 2B 3B
1C 2C 3C
1D 2D 3D
1...
korben28 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3589
Czy wie ktoś może czy ta firma to ma jakiś dział wsparcia do którego można naskrobać maila ? Mam problem z lampami hyperbar, wisi ich u mnie trzy nad akwarium, dwie fm i jedna fs, chodzi o to że po ak...
bpjl w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1824
Cześć.
Nadszedł czas restartu mojego zbiornika. Właściwie to można powiedzieć, że zaczynam od początku, ponieważ akwarium stoi puste od blisko roku. W związku z tym, tym razem, postanowiłem rozpocząć...
Badman w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3170
Tuba Aquael D&N 14W nie zapala białego światła, diody niebieskie świecą się. Kabel zasilający był "luźny", tzn. jak pokręciłem to cały pasek z diodami i scalakami w szkle także się okręc...
Makrela19051927 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3514
Witam wszystkich
Zacznę od tego
Mam 100l akwarium filtr ultramax 1000
Oświetlenie od kilku dni chihiros wrgb2
Do tej pory zwykła pokrywa nic szczególnego.
Dosłownie kilka zwykłych roślin jak waliste...
krzychu777 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3109
Dzień dobry.
Planuje akwarium 90x45x45 i zastanawiam się nad doborem oświetlenia.
Po pierwsze, czy lampa skylight hyperbar 75 cm nie będzie pozostawiać niedoświetlonych miejsc po bokach?
I drugi...
DonCicio w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2611
Witam będę zakładał zbiornik o wymiarach 60x40x36 i tutaj pytanie odnośnie oświetlenia chihiros wrgb 2 czy skylight hyperbar akwarium będzie na podłożu aktywnym rośliny średnio wymagające i wymagające...
Statystyki
Ten temat przegląda 333 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570989
• Liczba wątków: 48801
• Użytkownicy: 36933
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 333 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej