zasadniczo to możesz używać każdego, jednak tak to już jest że producent tak dobiera składniki, że one w przypadku jednej linii się uzupełniają - są stworzone pod siebie ale jak nie masz kasy to nawet sole będą ok
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1329
56068-1203316759.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże krócej...
Hanabero w Szkło i meble· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4160
Cześć,
Planuje ponownie uruchomić swój zbiornik 260l po dwu letniej przerwie. Plan mam ambitny, chcę skorzystać z gotowego zestawu roślin: zestaw roślin.PNG i mam pare problemów, na które proszę Was ...
cryoff w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5345
Witam, zrobiłem restart akwarium 112L na podłożu Ada Amazonia Aqua Soil II
Akwarium ma 8 dni, od pierwszego dnia podaje sam potas, zdaje się, że wszystkie rośliny ruszyły, dotychczas wszystko jest w p...
FPawlak w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1316
Cześć wszystkim!
Mam do Was pytanie odnośnie wymagań co do wody dla Clintonów. Da radę je trzymać w roślinniaku na podłożu ADA Amazonia ver. 2 i wodzie RO?
Po podmiance i mineralizacji wody mam KH 2-2...
piotr0234 w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1448
Dzień Dobry,
Dotychczas mineralizowalem wode ro którą wlewałem do akwarium postawionego na podłożu ada amazonia ver. 1 przy pomocy preparatu growise mineraliser. Preparat ten dostarcza wapń i magnez w...
pk77 w Podłoże· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2067
Czy stare podłoże aktywne należy wyrzucić? Mam podłoże Amazonia, które ma prawie dwa lata. Czy przy restarcie powinienem zakupić nowe, a obecne skierować na zasłużony odpoczynek do osiedlowego kubła n...
Andrzej31 w Podłoże· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 8061
Witam, mam problem z amazonia ver2.
Akwarium ma 17 dni nic nie rośnie rośliny się rozpadaja.
Zbiornik 300l oświetlenie led 153w
Filtracja 2 filtry Jbl 901
Co2 z butli 24h kolor wskaźnika zielony.
...
Statystyki
Ten temat przegląda 502 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570937
• Liczba wątków: 48796
• Użytkownicy: 36925
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 502 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej