Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 743
wkladka.jpg
Czy wiecie, że aktualnie w opakowaniach Skimmerów Eheim Skim 350 producent dodaje do zestawu zabezpieczenie wlotu pływaka?
To odpowiedź na zapotrzebowanie akwarystów, którzy szybko dost...
pk77 w Filtracja· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 6636
Cześć. Zwracam się do was o pomoc i radę w następującej sytuacji. Nigdy nie miałem filtra kubełkowego i jakieś 2 lata temu postanowiłem sobie go kupić. Wybór padł na Eheim 2213, w wersji z zaworami i ...
AquaMolitor w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2372
Hej Panowie!
Pytanie taktyczne:
Skąd w/w filtr może brać powietrze? Uszczelka pod głowicą jest nowa. Zawory podwójne? Może zaserwować jakieś inne? Te Eheimowskie nie są "erste klasse" ;)
...
Łoś w Filtracja· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4546
Witam
Mam akwarium i do niego filtr kubełkowy Eheim Professional 4+ 600. Filtr chodzi od niedawna. Ogólnie jestem zadowolony tylko jedna rzecz mnie martwi. Chodzi mi o mocowanie węży na króćcach przy...
rawracer w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 434
Witam.
Czy przerabiał ktoś temat ze zmianą zaworów w Eheim experience 250 na zawory z 350 ?
Czy wielkosciowo to to samo ? Czy cala głowica jest większa ?
W środku średnice ładne jednak dusi go pewni...
pk77 w Filtracja· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1537
U mnie przygotowania do usprawnienia akwarium ruszyły pełną parą. Właśnie rozpakowałem Eheima (model w temacie), i planuję go jutro podłączyć pod moje akwarium "z robakami" :D
Jest jeden pr...
GP w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1210
Może ktoś podpowie, po co jest ta zatyczka oraz czy musi być włożona?
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/czesci-zamienne/glowice-pompy-pokrywy/zatyczka-wewntrzna-glowice-eheim-professionel-2...
Mam od lat filtr eheim 2228. To proste niemieckie urządzenie i do tej pory niezawodne. Od pewnego czasu zaczął być bardzo głośny. Wirnik wygląda na idealny, ośka też, żadnych luzów. Próbowałem przesma...
Statystyki
Ten temat przegląda 438 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571614
• Liczba wątków: 49481
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 437 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej