Problem z Mini Kani 120 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Problem z Mini Kani 120

Liczba wyświetleń: 846·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Neex Warszawa-Ochota

02 paź 2009, 21:20 Problem z Mini Kani 120  (#1)  

Witam.

Mam problem z filtrem jakim jest AQUA EL mini kani 120.

Problem tkwi w tym, że głowica jest uszkodzona (przeze mnie), jak wiecie jest ona skręcana dwoma śróbkami, niestety jedno mocowanie do którego wkręca się ową sróbkę jest ułamane i po uruchomieniu Filtr cieknie.

Moje pytanie brzmi : Czy da się coś z tym zrobić? Absolutnie żadne klejenie nie wchodzi w grę. Czy można dokupić głowicę do Mini Kani 120 ??[/b]

Neex
Ranga: Początkujący

Miasto: Warszawa-Ochota

Kansol Bydgoszcz

02 paź 2009, 22:26   (#2)  

Pytanie skieruj do producenta:
http://www.aquael.pl/

Kansol
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Bydgoszcz

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

Aquael SELVA - mini terrarium ze sterowanym oświetleniem WRGB

Piotr Baszucki · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-selva-mini-terrarium-ze-sterowanym-oswietleniem-wrgb_1_intro.jpg Polski producent rozszerza ofertę o terrarystykę. Marka Aquael wprowadziła...
IMG_9640.jpg

Problem z mleczną wodą,

Martino w Filtracja · Odpowiedzi: 40 · Wyświetlenia: 19035
Hej, piszę tutaj ponieważ nie mogę sobie poradzić z mleczną wodą w moim zbiorniku, powoli tracę cierpliwość już, a więc kilka słów o moim zbiorku. Gdy wleje Tetra Crystal Water woda klaruję się na 1 d...
aquael-turbo-mini-news.jpg

Aquael Turbo Mini - nowy filtr wewnętrzny Aquaela

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1653
aquael-turbo-mini-news.jpg Zapraszam do zapoznania się z opisem nowości Aquaela: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/aquael-turbo-mini-320l/h-filtr-wewnetrzny-akwarium-1080l-p-49327.html

Filtr RO problem z buczeniem

patrycja strzyż w Filtracja · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5450
witam, Mam taki problem, mianowicie co jakiś czas zaczyna mi buczeć pompa w filtrze RO, tak sądze, że to ona, bo dźwięk sie niesie, pomimo, że wyciągnę wtykę z gniazda ona i tak buczy, nie rozumiem ja...
IMG_8331.jpeg

Który filtr do Mini M ?

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2038
IMG_8331.jpeg Pomóżcie w wyborze :)

Sunsun HW-604B - problem z wirnikiem, co z bakteriami?

przemogasior w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2905
Cześć, Moja 60-tka jest obsługiwana przez filtr kubełkowy Sunsun HW-604B. Od niedawna (po 8 miesiącach od zakupu) filtr zaczął głośniej pracować - tak jakby terkotał. Po odłączeniu filtra od zasilania...

aqua nova nsf-120l+ pat mini

daniel kruk w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 932
Chce zastosować u krewetek Filtr gąbkowy aqua nova nsf-120l czy po zdjęciu górnej końcówki bez przejściówek zamontuje filt pat mini?

Problem z ceramiką

marek polk w Filtracja · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3142
Dzisiaj otrzymałem paczkę bio ceramiki z pewnego znanego sklepu akwarystycznego. Problem polega na tym po przepłukaniu wodą RO i włożeniu do filtra w ciągu 12h pH podskoczyło mi z 5,8 na 7,5. Jest sza...

Aquael Filtr Kaskadowy FZN-Mini

tarczynski_szymon_ w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1749
Witam Kupiłem dwa dni temu filtr aquael fzn mini do mojego krewetkarium 8 l (20 x 20 x 20cm). Niestety filtr wydaje super głośne dźwięki, mam na myśli wibracje o szybę oraz zauważyłem że w samym filtr...

Pat Mini + NSF-120L - jakie gąbki

brunonatura w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2367
Panowie przymierzam się do założenia krewetkarium. Mam już upatrzone prawie wszystkie elementy i stanąłem przed wyborem filtra wewnętrznego. 1. Widziałem w krewetkariach na YT, że spece stosują Pat ...

Statystyki

Ten temat przegląda 968 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570934
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 968 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.