W najbliższym czasie mam zamiar zakupić pincetę i nożyczki do pielęgnowania roślin. Funduszy mam tylko na 1 pincetę i 1 nożyczki więc stąd moje pytanie która pinceta i które nożyczki są "bardziej uniwersalne" Zakrzywione czy nie?
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie paluadrium. Jednak , żeby nie rzucać się na głęboką wodę postanowiłem zrobić coś w stylu wabi kusa,ale z konstrukcją że skałami i mini wodospadem. Najwiekszym pro...
Witam, stoję przed dylematem, może ktoś z Was mi pomoże ;)
Chce kupić tło do akwarium, mam na oku tło mist jakie można dostać w sklepie RA oraz białe matowe jak folia samoprzylepna. Czym różnią się mi...
Witam. Pomyślałem że będzie to najlepszy dział na zadanie tego pytania . Chciałbym zacząć przygodę z lustrzanką cyfrową i tu mam pytanie czy jest sens kupować sprzęt używany ? Czy lepiej dozbierać tro...
Witam,
Prośba do forumowiczom znających się na kompozycjach w stylu iwagumi o doradzenie, która z aranżacji będzie lepsza do mojej kostki 25x25 cm. Kamienie ułożyłem w kartonowej piaskownicy o wymiar...
Witam , w przyszłym tygodniu planuję zakup roślin do mojego akwarium 60x30x30 . Stworzyłem ręcznie plan gdzie oraz jakie rośliny umieszczę . W akwarium będzie także korzeń. Zdjęcie akwarium z korzenie...
Hej
Czy takie łupki nadadzą się do baniaczka?
Czyściłem je, lałem octem i brak bąbelkowania.
Zdjęcia kiepsko oddają ich kolor bo są jaśniejsze-szare i "złotych" wtrąceń aż tak nie widać.
C...
Witam planuje zrobić takie drzewko i sposób mocowania mi się podoba bo wydaje się szybki sprytny i chyba znośny z uwagi na cierpliwość jednak mam pytanie odnośnie samej roślinki bo na filmiku jest hem...
wybór roślin
Napisałem ten temat ponieważ w dziedzinie akwarystyki orłem nie jestem a szczególnie w temacie roślin.
Jakie polecacie rośliny do 126l.. i w jakich ilościach
Nie chcę sam wybierać rośl...
Witam
Upatrzyłem sobie w jednej hurtowni ze sprzętem medycznym nożyczki oraz pincete. Nożyczki myślę, że zakrzywione będą wygodniejsze i przynajmniej na początek takie zakupię. Czy 14cm nie będzie ...
Witam! Jako że pewna część ludzi chce robić ładne zdjęcia dobrze jest wiedzieć czym je najlepiej robić!
Jako że sam zastanawiam się nad kupnem lustrzanki cyfrowej, chciałbym abyście się wypowiedzieli...
Statystyki
Ten temat przegląda 295 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36916
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 295 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej