Japońskie kamienie (Manten Stone-Frodo-Seiryu-Nyasa-Forest) - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Japońskie kamienie (Manten Stone-Frodo-Seiryu-Nyasa-Forest)

Liczba wyświetleń: 2428·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Piotr Baszucki Nowa Ruda
Wątek powstał w wyniku dyskusji w temacie dotyczącym kamieni znajdowanych na łonie natury: https://roslinyakwariowe.pl/forum/vi ... hp?t=26855

Zachęcamy do prezentacji zbiorników i wklejania linkow do aranzacji opartych na kamieniach ADA.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Anonim 1811

22 cze 2009, 08:31   (#2)  

No to ja zaczynam :wink:

Na początek skały Seiryu, które mi osobiście bardzo się podobają (długi czas bardziej niż Manteny, teraz trochę mi się znudziły):
Obrazek
Niedokończony aranż:
Obrazek
I tegoroczne zgłoszenie na konkurs:
Obrazek

Skały są piękne, ale trochę dałem ciała z doborem, więc chyba będzie trzeba za jakiś czas się zaopatrzyć w świeżą porcję :wink:
Obecnie dojrzewają dwa aranże z Mantenami (na ten moment moje ulubione kamienie) więc myślę, że za jakiś czas będzie co pokazać. Póki co postaram się pstryknąć jakieś zbliżenia z Ryuboku.

Anonim 1811

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Film ADA - zbiornik 120 cm Crag forest

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1518
Hej Miłego oglądania. &t=?si=KUOPoUV3FoyAeS_F
YouTube

Film ADA - Diverse Forest 180 cm zbiornik

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1866
Hej Miłego oglądania. ?si=QvCWRYjo_wZWAq9-
2.jpeg

Kamienie Dragon i Scenery Stone

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2010
2.jpeg Kamienie Dragon Stone (Smocza skała) oraz Scenery Stone użyte w aranżacji akwarium potrafią wznieść ją na kolejny poziom czyniąc atrakcyjniejszą i ciekawszą... Czytaj więcej »
maxresdefault-10.jpg

[ADAview] Forest of Aquatic Plants - 180cm

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1344
Zapraszam do obejrzenia.
1 017.JPG

Polskie kamienie

Yahilles w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 169 · Wyświetlenia: 94608
Po raz kolejny zadziwia mnie stwierdzenie "Manteny są jedyne w swoim rodzaju". Tego leżało mnóstwo koło drogi - wczoraj wróciłem z Pienin. Po raz drugi stwierdzam, że świetnych kamieni nie trzeba sz...
YouTube

[ADAview] Stone Scape in Early Summer 180cm

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2768
Zapraszam do obejrzenia, nareszcie jakieś klimaty wczesnych prac T. Amano.
YouTube

IAPLC 2021 rank #19 "Guardian of the Forest" 450L

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2348
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Green Aqua Magic Forest

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2617
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Inspiracja ze skałami Dragon Stone (Green Aqua)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3062
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Kamienie, korzenie - opracowanie Łukasza Ciszkowskiego

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4130
Zapraszam do obejrzenia - najfajniej ujęte polskojęzyczne omówienie materiałów dekoracyjnych bazujące na dostępności materiałów na polskim rynku.

Statystyki

Ten temat przegląda 281 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570972
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 281 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.