Sam sobie odpowiedz czy jest możliwe aby podawać stale co2 z czegoś takiego Proponuję zrobić bimbrownię - wtedy twój nowy dyfuzor do czegoś się przyda...
Przemus_M w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4739
Witam mam pytanie jak długo dziennie (ile godzin ) używać nawożenia bimbrownią co2 ?? Może ktoś udzielić mi takiej porady? Mam ponad 10 tęczaniek w baniaku 112l. A nie chciałbym ich zadusić.. Do bimbr...
witek_1308 w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 986
Witam,
mam dyfuzor ze spiekiem ceramicznym i wydaje mi sie ze przy mojej wysokosci akwa (chyba 50cm brutto wiec po odjeciu podloza ze 40cm) za duzo tych babelkow sie marnuje.
Czy ktos moze polecic...
witek112 w Nawożenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2299
co sądzicie o tym dyfuzorze
http://www.kubazoo.com/pl/akwarium-slodkowodne-18/technika-co2-22/dyfuzor-co2-licznik-babelkow-zewnetrzny-809.html
jak rozpuszcza co 2 ?
kicia w Nawożenie· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 6013
nie wiem czy w Polsce sa znane produkty firmy Askoll.....Robia wszystko do akwarytyki slodkiej.......dzisiaj bylam w sklepie i widzialam na zywo prace tego dyfuzora......jestem pod wielkim wrazeniem.....
slaw2006 w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1177
witam
to mój pierwszy post na tym forum
najpierw chcę podziękować Jabolowi za pomysł myślę że chyba najlepszy, jeśli chodzi o dyfuzor do co2
pozwoliłem sobie do mojego eheima 2226 podłączyć wg J...
charin w Nawożenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3265
Witam
Mam pytanie:
Co lepsze do rozpuszczania CO2 z bimbrowni:
taki dyfuzor: http://www.allegro.pl/item162050350_dyfuzor_co2_przepis_na_co2_poradnik.html
czy moja wlasna kon...
witalis w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1018
od niedawna posiadam butle co2 za dyfuzor służy mi kostka z drzewa lipowego zamierzam kupić cos innego tylko nie wiem jaki może pomorzećie koszt ok 50zł Zastanawiałem się żeby podłączyć do filtra Fan2...
Statystyki
Ten temat przegląda 250 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571608
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 250 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej