1-200422.jpeg
Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 200l z aranżacją autorstwa Marka Evansa wykonaną dla firmy Tropica Aquarium Plants.
Zobacz więcej: https://roslinyakwariowe.pl/galerie/...
Witam, co mogę jeszcze zrobić w tym akwarium, by było bardziej naturalne i by nadać mu głębi?
Zastanawiałam się nad umieszczeniem korzeni po lewej na kamieniu, by były trochę wyżej. Mam 3 otoczaki c...
Cześć,
Po 4 latach zamierzam założyć zbiornik jeszcze raz. W ciągu tego czasu świetlówki straciły trochę na żywotności. Nie świecą już tak jak kiedyś, dlatego przy okazji chciałem wymienić oświetleni...
Witam. Mam na imię Rafał i jestem nowy na forum. Za parę tygodni wyprowadzam się z miasta na działkę na której już czeka akwarium 200l profilowane (metraż w mieście bardzo mnie ograniczał :-P) Chciałb...
Witam, projekt niemal ukończony, w piątek powsadzam rośliny i poczekam na wstępną stabilizację zbiornika. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat aranżacji, a także obsady. Jakie rybki byście tu widziel...
Cześć
W końcu miałem trochę czasu na ogarnięcie tematu korzeni i kamieni do akwarium. Razem z właścicielem sklepu przez 2h układaliśmy coś na kształt kompozycji. Potem oczywiście w zbiorniku nie uda...
Witam, powoli zaczynam przygotowywać swój pierwszy baniak. W mieszkaniu, to już drugie akwarium, pierwsze 72 litrowe ma syn. Na chwilę obecną mam już w sumie wszystkie graty, poza lampą, która to jest...
Witam was serdecznie forumowicze, proszę o ocenę mojej pracy. Uwagi i wskazówki mile widziane. Pierwsze zdjęcie przedstawia ułożenie dekoracji, drugie zaś rozstaw roślin.
aaa i tam gdzie ADA AMAZONIA ...
Witam, miałem akwarium 70 litrów na którym się uczyłem nabierałem doświadczeń, dużo czytałem forum + dużo oglądałem filmów na YT o akwarystyce roślinnej.
Z czasem zabrakło miejsca no kolejne rośliny i...
Witam!
Prezentuję wam mój baniaczek, który po kilku latach przerwy postanowiłem "odkurzyć". Akwarium wystartowało 04.03.2016. Po tygodniu, na tylnej szybie zaczęły rosnąć zielenice. Proszę o...
Statystyki
Ten temat przegląda 245 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571007
• Liczba wątków: 48808
• Użytkownicy: 36935
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 245 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej