PILNIE POSZUKIWANY HOLENDER !!!!! - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

PILNIE POSZUKIWANY HOLENDER !!!!!

Liczba wyświetleń: 867·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Rysex Bielsko Biała
poszukuje DOBREGO HOLENDRA z okolic Bielska Białej do spotkania w realu , zapewniam transport oraz pokrycie ewentualnych kosztów , od 2 lat walczę ze zbiornikiem i nie mogę sobie poradzić , temat moich problemów:
http://www.holenderskie/forum/viewto ... 9b6#120641

Rysex
Ranga: Początkujący

Miasto: Bielsko Biała

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG_2957.jpg

240l - O Holender - Totik

Totik w Akwaria · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 13338
Wreszcie udało mi się zrobić zdjęcia mojego zbiornika, więc pokazuję. Nie jestem do końca zadowolony ze stanu zbiornika ani z jakości zdjęć. Mam nadzieję, że wybaczycie i dacie jakieś dobre rady jak c...
kkk.jpg

Pilnie potrzebuję pomochy - Choroby Skalarów

Rafal132 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1683
Witam Pilnie potrzebuję pomocy. Mojemu skalarowi w ciągu jednej nocy pojawiła się ogromna rana na prawym boku pod płetwą. Rana biaława dosyć głęboka i duża. Skalar stracił apetyt. Co to może być? A...
YouTube

Mini holender - tutorial krok po kroku

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1642
Cześć 1 (niebawem druga).
IMG_20210228_185320.jpg

063l - Ziemniaczany Holender - dariuszmachander

dariuszmachander w Akwaria · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 8370
Witam wszystkich , bardzo dawno mnie tu nie było. Postanowiłem wrócić z kolejną aranżacja tym razem Low Tech na piasku i ziemi ogrodowej. A tak prezentuje się od specyfikacji technicznej Dane Technic...
15.06.2016.JPG

300l - Holender jasny - Mirek

mirek5566 w Akwaria · Odpowiedzi: 482 · Wyświetlenia: 106036
Witam. Akwarystyką zajmuję się już ładnych parę lat i poza jednym przypadkiem nigdy nie wystawiałem moich zbiorników na forum :) Tamten epizod miał miejsce dawno temu, został zarzucony i od tammtej po...

Profil 20 cm szeroki - poszukiwany

biju w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1259
Witam Wszystkich forumowiczów Proszę was o pomoc w namierzeniu szerokiego profilu na belkę LED Wszędzie pełno tych na 100mm i 160 mm i nic szerzej ... Ja potrzebuje 20 - 26 cm szerokości, oczywiście ...

006l - Holender - Zaba69

Zaba69 w Akwaria · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1970
Cześć :D Przychodzę z kolejnym zbiorniczkiem, tym razem 6l. Zalane dzisiaj, narazie nie nawożone (bo nie wiem czym, prosze o pomoc), mam nadzieje ze sie ladnie rozwinie. Litraz - 6,8l Brutto Wymiary ...

Ospa rybia, doraźna pomoc pilnie potrzebna!

szukamiszukam w Zwierzęta · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 7992
Dzisiaj zauważyłem trzy białe kuleczki na płetwach mojego bojownika, w chwili zamieszczania tego postu została już tylko jedna - pewnie niedługo zostaną zainfekowane wszystkie rybki. Obecnie utrzymuję...

065l - Holender - Tukidydes

Tukidydes w Akwaria · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5998
Zbiornik 65l - założony w kwietniu 2018. Oświetlenie:Lampa chihiros led a601 plus - około 8.000 - 9.000 lm. Naświetlanie 10 godzin. Filtracja: kubełek zewnętrzny Jbl cristal profi (wlot filtra ze sk...

Mini Holender 60x30x40

sergiusz1988 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 8859
Witam, planuję od jakiegoś czasu nową aranżację, nie będzie to cudo aquascapingu tylko zwykły roślinniak, jak ja to nazywam "mini holender" :) Podłoże jakie wybrałem to Cal Black Earth 2 x9l...

Statystyki

Ten temat przegląda 389 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570951
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 389 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.